MAJA MENJA FRAJERE KAO GAĆE! Ovo je spisak svih muškaraca sa kojima je Marinkovićeva bila INTIMNA: Oženjeni, slobodni, zavodnici, čudaci... (GALERIJA)

Autor: P. R.

Zadruga

21.04.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković oborila rekord kada su veze sa muškarcima u pitanju!

MAJA MENJA FRAJERE KAO GAĆE! Ovo je spisak svih muškaraca sa kojima je Marinkovićeva bila INTIMNA: Oženjeni, slobodni, zavodnici, čudaci... (GALERIJA)

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Starleta Maja Marinković prvi put se pojavila u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga" i pobrala mnoge simpatije publike, kada je osvojila visoko 5. mesto. Ona je kroz rijaliti uvek važila za atraktivnu devojku, međutim, svojim izgledom nije bila zadovoljna, te se u međuvremenu podvrgla brojim estetskim operacijama kako bi izgled dovela do savršenstva i danas je konačno zadovoljna, a mnogi kažu da je promenila lični opis.

Maju je u toku učešća u svim sezonama, pratio i buran ljubavni život, a najviše će ostati upamćena njena turbulentna ljubav sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Instagram.com

Janjuš i Maja Marinković

Marinkovićeva je, između ostalog, tokom svog takmičenja bila u vezi i sa Milanom Jankovićem Čorbom, kao i sa Mensurom Ajdarpašićem, zatim Bilalom Brajlovićem u šestoj sezoni i ponovo sa Filipom Carem, koji ju je i diskvalifikovao iz pete sezone "Zadruge".

Tu je takođe i pobednik rijalitija "Parovi", Mladen Vuletić, sa kojim je Maja bila u spoljnom svetu, a on je danas oženjen bivšom zadrugarkom Jelenom Pešić, sa kojom čeka drugo dete.

Međutim, ono što su mnogi zaboravili jeste da je Maja tokom svog učešća u "Zadruzi" bila bliska i sa Vladimirom Tomovićem, koji inače važi za velikog zavodnika, kao i sa Markom Miljkovićem, koji je sada u srećnom braku sa Lunom Đogani.

Republika

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Vladimir Tomović

Na internetu se mogu pronaći i brojni video snimci iz rijalitija na kojima Maja provodi vreme, ali i leži ispod pokrivača i sa Tomovićem i sa Miljkovićem, a Marinkovićeva je svojevremeno priznala aferu sa Markom.

- Istina je, ali ne bih to dalje komentarisala, on je oženjen čovek i u srećnom braku, Lunu gotivim, imale smo neke svađe u "Zadruzi", ali to su stare stvari. Želim im sve najlepše u životu i ne mislim ništa loše o njima - rekla je Maja.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Miljković

Osim toga, Maja Marinković je prošle godine svojoj dobroj drugarici Aleksandri Subotić preotela muža u spoljnom svetu Predraga Raspopovića Pecu, a potom se on ipak vratio Aleksandri.

Republika

Foto: instagram.com/majamarinkovic

Maja Marinković i Peca Raspopović

Međutim, Maja je prekjuče doživela svoj vrhunac, kada je završila u krevetu sa aktuelnim učesnikom "Zadruge", bivšim robijašem, Zvezdanom Slavnićem, koji je prevario Anđelu Đuričić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Zvezdan Slavnić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vesna

21.04.2023 17:26

Najobicnija droljetina

Imela

22.04.2023 03:07

@Vesna - Druge kriju a ima ih bar 90% ko Maja, samo se to drugačije zove, samokhrana.