ZVEZDAN PIPKAO ANĐELINO MEĐUNOŽJE PRED ZADRUGARIMA: Razgovarali sa Milicom, pa započeli vrelu akciju! Šok snimak! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.04.2023

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić izgubila svaku kočnicu, umalo krenula da stenje!

ZVEZDAN PIPKAO ANĐELINO MEĐUNOŽJE PRED ZADRUGARIMA: Razgovarali sa Milicom, pa započeli vrelu akciju! Šok snimak! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Hejteri, popularno rečeno, Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića danonoćno prate svaki njihov korak i trude se da sve zabeleže, što i nije teško, s obzirom da ljubavnica ne prestaje da iznenađuju javnost.

Nakon videa u kom miriše Zvezdanove gasove, osvanuo je i klip na kom Slavnić dodiruje njeno međunožje, dok razgovara sa Milicom Veselinović.

Đuričićeva nije mogla da se skoncetriše na Milicu, već je oborila glavu na krevet i uživala u Zvezdanovim dodirima, a publika nije mogla da veruje šta je Anđela sebi dozvolila.

Bez obzira na emocije, nikome nije jasno da Anđela nema kočnicu kada je u pitanju blamiranje, pa iz dana u dan ide sve dublje i dublje.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/samo_realno6

 

Detaljnije pogledajte u videu OVDE:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading