KO JE UOPŠTE TA KAČAVENDA?! Moka Slavnić gori od besa zbog Anine kume!

Autor: A.I

Zadruga

30.03.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moka Slavnić pobesneo jer Milena Kačavenda iznosi prljav veš u javnost o njegovom sinu Zvezdanu.

KO JE UOPŠTE TA KAČAVENDA?! Moka Slavnić gori od besa zbog Anine kume!

Foto: ST/A.Nalbantjan, TV PInk

Proslavljeni sportista Zoran Moka Slavnić oglasio se kako bi rekao sve o pomirenju sa njegovom bivšom ženom Slavicom posle tri decenije. On je komentarisao odbijanje Ane Ćurčić da prihvati činjenicu da je to istina, kao i to da su zajedno pisali čestitku Zvezdanu, ali i šta kaže na sve što je proteklih nedelja isplivalo u javnost o njegovom nasledniku, a dolazi direktno od Anine kume Milene Kačavende.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Moka Slavnić

Međutim, Moka nije bio raspoložen za komentarisanje svih aktuelnih tema, već je odmah zapenio zbog Kačavende.

- Ne želim više uopšte da se oglašavam za medije! Koliko vidim Kačavenda se ne skida sa naslovnica i ne silazi sa ekrana. Ne znam zbog čega je toliki medijski prostor dat njoj? Ko je uopšte ta Kačavenda?! Ona jedva čeka da se izađe pred novinare, jedva čeka! - poručio je Moka besno za Pink.rs i spustio slušalicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Melanija

30.03.2023 18:00

Pa zna se ko je Kačavenda. Žena krimosa: "Vidimo se u čitulji" od koga je Belivuk učio zanat što se tiče kidnapovani, maljem udaranjem po glavi, sečenjem testerom kolena, plivanjem po licu vrelim uljem i primoravanjem svoga kuma da mu prepiše kuću (u kojoj sada živi) đžip i skuter... Crče za 80-tim i još pride, famoznom Aco je država Srbija oduzela 20-tak miliona evra...