OVO SU DETALJI VENČANJA ANINE KUME! Sve se čuva u tajnosti, niko osim NJE ne zna lokaciju, Milena od mladoženje dobila samo OVAJ ZADATAK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ekskluzivno saznajemo, izabranik je Mileni Kačavendi rekao da uz sebe uvek ima samo pasoš, te da joj ništa drugo ne treba.

OVO SU DETALJI VENČANJA ANINE KUME! Sve se čuva u tajnosti, niko osim NJE ne zna lokaciju, Milena od mladoženje dobila samo OVAJ ZADATAK!

Foto: Milan Kostić

Milena Kačavenda

Milena Kačavenda, kuma i najbolja drugarica učesnice rijalitija "Zadruga", Ane Ćurčić, sinoć je uživo u emisiji "Amidži šou" otkrila milionskom auditorijumu da će, po svemu sudeći, uskoro stati na ludi kamen i ponovo izgovoriti sudbonosno "da".

Inače, Milena je svojevremeno bila u braku sa Srđanom Kačavendom, nekadašnjim vođom voždovačkog klana, koji je jedan od preživelih aktera iz čuvenog dokumentarca "Vidimo se u čitulji", a kako Republika sada ekskluzivno saznaje, Anina kuma u ljubavi je sa imućnim biznismenom i da sve detalje oko venčanja zna samo on i njena venčana kuma.

- Samo Milenina venčana kuma zna tačno događanja njenog venčanja. Čak ni deci ništa nije smela da kaže kako ne bi sve otkrili! Koliko znam, kuma je njima samo rekla da moraju biti u pripravnosti i spremni da u svakom trenutku dođu na tajnu lokaciju ceremonije. Dva sata ranije će svima biti javljeni svi detalji, a Mileni je izabranik rekao da uz sebe uvek ima samo pasoš, ništa drugo joj ne treba - priča izvor blizak Kačavendi za naš portal.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić se udaje

Kako dalje saznajemo, ništa neće faliti na svadbi, za koju izvor kaže da će biti fešta za pamćenje.

- Mladoženja je već uzeo stvar u svoje ruke i maltene je sve spremno! Brinuo je o svakom detalju. Čovek nije iz javnog sveta i ne želi da se eksponira, ali potpuno podržava i Milenu i njenu drugaricu Anu, koja je u "Zadruzi". Prija mu Milenina energija, jer je žena lavica, ne plaši se nikoga i ničega i jedva čeka da bude samo njegova i na papiru. Ma, toliko je zaljubljen u nju da će ga sve koštati kao nekoliko stanova u Beogradu - zaključuje dobro upućen izvor za Republiku.

Republika

Foto: V.Lukić, ATAImages, E-stock

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić se udaje

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading