OD SUDBINE ČOVEK NE MOŽE POBEĆI: Taki Marinković otkrio da li bi prihvatio Zvezdana za zeta!

Autor:

Zadruga

30.03.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radomir Marinković Taki, otac Maje Marinković, napominje da je Zvezdan Slavnić "dasa iz Beograda", ali da ipak ne bi voleo da njegova ćerka završi sa njim u emotivnom odnosu.

OD SUDBINE ČOVEK NE MOŽE POBEĆI: Taki Marinković otkrio da li bi prihvatio Zvezdana za zeta!

Foto: Tv Pink, ST/N. Pancic

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", otvorila se nova-stara tema, koja se nimalo nije dopala Anđeli Đuričić. Naime, očigledno je da između Maje Marinković i Zvezdana Slavnića postoje varnice.

 Majin otacTaki Marinković komentarisao je aktuelno dešavanje u Beloj kući:

- Ko ne bi pohvalio njen izgled kad je onako lepa. Ne bih ga prihvatio kao svog zeta. On je dobar momak, dasa, iz Beograda. Oni čim se pogledaju kapiraju se. Nisu oni iz Crkvenice ili neke vuko****** tamo. Odrasli na beogradskoj kaldrmi - pričao je Taki, a onda otkrio da između njih ne postoje varnice.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Radomir Taki Marinković

Ne, to je zatvoren prostor, osuđeni su jedni na druge. Moraš nekog i da pogledaš i da se nasmeješ. Ja to ne gledam tako. Njega Maja gleda kao brata - ističe TakI i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Zvezdan Slavnić

 

- Od sudbine čovek ne može pobeći. Vidimo da Zvezdan sada pokazuje i ljubomoru prema Anđeli. Ove godine su mlaki komentari. Maju i Janjuša su razapeli. On se samo igra, znate i sami gde je proveo sve ove godine. Ovo je za njega sve igra - rekao je Taki za "Pink".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading