DRAGANA MITAR OSMI PUT OPERISALA NOS! Nova agonija bivše zadrugarke, nakon silnih intervencija dobila INFEKCIJU, za sve pukla 15.000 EVRA!

Autor:

Zadruga

27.03.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je često porede sa Majklom Džeksonom zbog nosa, Dragana Mitar ističe da je takvi komentari ne dotiču.

DRAGANA MITAR OSMI PUT OPERISALA NOS! Nova agonija bivše zadrugarke, nakon silnih intervencija dobila INFEKCIJU, za sve pukla 15.000 EVRA!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Bivša "modelsica" i nekadašnja učesnica rijalitija "Zadruga", Dragana Mitar, operisala je nos osmi put! Tokom poslednje intervencije, koju je imala pre devet dana, doktor je morao da joj izvadi hrskavicu iz uva i stavi je u nos, kako ne bi ostala bez njega.

Dragana kaže da je verovala kako je sedma operacija bila poslednja u njenom životu, ali je zbog komplikacija opet završila u bolnici.

- Operisala sam nos osmi put! Prošlu intervenciju sam imala u oktobru i posle nje sam dobila infekciju. Doktori su je dugo lečili, ali mi je zbog toga tkivo na jednom mestu čudno zaraslo. Zapravo, stvorilo mi se malo udubljenje na nosu, koje sam želela da saniram, pa sam morala opet "pod nož" - priča Dragana i dodaje da je zbog silnih operacija ostala bez hrskavice u nosu:

Republika

Foto: Instagram printscreen

Dragana Mitar operisala nos

- Prošli put su mi vadili hrskavicu iz rebra, a ovog puta iz uva!

Ona kaže da je i dalje u strahu da se nešto ne iskomplikuje:

- Zahvat sam imala prošle subote, a danas idem kod lekara da mi skine zavoj. Nadam se da više neću morati na operacije. Što je dosta, dosta je! Mnogo sam se plašila pred poslednju intervenciju, a i dalje sam u strahu da se nešto ne iskomplikuje. Čekam kontrolu za tri meseca i ako sve bude u redu, tek tada ću biti mirna.

Republika

Foto: ST/P.Divac

Dragana Mitar operisala nos

Na pitanje zbog čega je išla na tolike operacije, Dragana odgovara:

- Pre nekoliko godina sam poželela da imam manji nos, pa sam otišla kod doktora. Nisam želela da mi ga lomi, pa mi je isturpijao kost. Međutim, posle intervencije je bio veći! Tražila sam da mi to ispravi. Tada mi je slomio nos, turpijao ga i izvadio deo hrskavice. Izvadio je više s jedne strane, pa sam opet išla na zahvat. Potom mi je nos na sredini bio previše širok, pa sam i to ispravljala. Pa sad ova infekcija... Jedno je vuklo drugo i na kraju sam došla do osam operacija.

Bivša "modelsica" dala je brdo novca da bi imala nos kakav želi.

- Da nisam sređivala nos, mogla bih danas da kupim jedan dobar automobil. Sve me je koštalo nešto više od 15.000 evra - otkriva Dragana za Informer i priznaje da se navikla da je u komentarima na društvenim mrežama porede s pokojnim kraljem popa Majklom Džeksonom, koji je pred kraj života gotovo ostao bez nosa:

Republika

Foto: instagram.com/dragana_mitar

Dragana Mitar operisala nos

- Ne obazirem se na to, ali ponekad pomislim da me je neko urekao! Pomisliće ljudi da sam zavisna od plastične hirurgije, ali ja sam samo želela da smanjim nos. Nisam mogla ni da sanjam da ću proći kroz ovakve muke!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading