ANA ĆURČIĆ PRESEKLA! Najavila TUŽBU protiv Marije Kulić koja je najstrašnije IZVREĐALA (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.03.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić najavila tužbu za Mariju Kulić zbog vređanja i iznošenja informacija o njoj.

ANA ĆURČIĆ PRESEKLA! Najavila TUŽBU protiv Marije Kulić koja je najstrašnije IZVREĐALA (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugari su dobili zadatak da izaberu najnemoralniju osobu među njima, kada je došlo vreme da Marija Kulić izglasa, došlo je do okršaja sa Anom Ćurčić. Naime, Marija je udarila na Anu, što se njoj nije svidelo, pa je Ćurčićeva najavila tužbu, te se obratila osobi od poverenja koja će podneti papire kod advokata. 

- Ova tema, da navodim devojčice od 20 godina je van pameti pored žena koje su u braku, imaju decu, a dođu ovde da prodaju moral i okrivljuju drugu decu i devojčice. Sva ona deca koja su ušla u prvoj sezoni su shvatila svoje grške i ima ih dosta. Svoje greške će uvideti i dobro razmisliti da li će takve stavri ponavljati ovde ili bilo gde. Navešću ženu koja ima 46 godina, mislila je da je ušla kao velika žrtva, prevarena žena. Zvezdan je sve ispričao i zašto mu se smučila pa sa njom neće da živi. To su sve nemoralne stvari za jednu majku i ženu. Žena koja s ekocka i provodi noći u kazinu gde je mesto po9ročnim muškarcima, jeste i Miljana to radila sa Zolom, ali ona je ozbiljnija i predstavlja sebe kao majku i ženu. Ono što je on o njoj rekao kao njen muž, rekao je da je varala muža u braku i da se viđala sa njim. Em prevare u braku, em poročna, možda i pije. Vidim da je i istetovirana, ko zna šta je radila u mladosti. Tvoja ćerka je drugarica Tare Simov, to nam sve govori, znamo kakva je ona - rekla je Marija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić Zadruga

 

- Pozdrav za Taru Simov. Ti o mojoj deci da pričaš nećeš, ajde usudi se - dobacila je Ana.

- Ovakvu ženu najgori muškarac ne bi trpeo. Svaka vreća nađe zakrpu, pa i ona. Ona će ostati sama i ja je da sam muškarac nikad ne bih uzela za ženu. Moralna žena podržava muškarca u pljački, saučesnica nabila ga je u zatvor - rekla je Marija.

- Tužba jedna za Mariju Kulić - rekla je Ana.

Detaljnije u nastavku:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gargojle

27.03.2023 16:55

Janjuš, car, maja i marija su ekipa hijena. Čim primete da ndkome skače rejting u zadruzi, odmah krenu u akciju, pljuvanja i srozavanja. Mariha, nekom da spočitava moral, ona koja psihički nestabilnu ćerku gura i koristi u rijalitiju. O moralu menadžmenta zadruge ne vredi ni pričati. Oni su samo na zadatku uništavanja iole zdravog rzzuma u Srba.

Leontina

27.03.2023 19:44

Marija Kuric zna da kaze za drugoga a sebe ne vi9di, pa ona je vaspitala svoju cerku da bude nemoralna, da tri jebaca sastavi na jednom mesti, marinkovica,macana i ovog sad,je neznam kakav obraz zena ima da nekoga kritikuje, poslala bolesnu cerku da se prostituise da njoj zaradi pare, pa tako ima krov nad glavom, a kaze Ani da nema krov nad glavom, pa ne bi ni Marija imala da nije ludu cerku poslala godinama u rialiti!!