EVO ŠTA JE PRETUČENI ZADRUGAR REKAO POLICIJI :"PRIMORAVALI SU ME, NE DAM NA SEBE..." Gruja otkriva sve detalje batina!

Autor:

Zadruga

27.03.2023

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Grujić Gruja se oglasio za Republiku i otkrio u kakvom je odnosu nakon tuče!

EVO ŠTA JE PRETUČENI ZADRUGAR REKAO POLICIJI :"PRIMORAVALI SU ME, NE DAM NA SEBE..." Gruja otkriva sve detalje batina!

Foto: N. Mutić

Nakon inforamcije da je bivši zadrugar i pevač Nikola Grujić Gruja pretučen u jednom lokalu prošle noći, portal Republika stupio je u kontakt sa njim, te nam je objasnio i potvrdio šta se zapravo desilo. 

Naime, kako ističe Nikola, njega su posetioci jednog paba, gde je nastupao, primoravali da ostane nakon dogovorene svirke, što se njemu nije svidelo, te je situacija eskalirala. 

Foto: N. Mutić

Nikola Grujić Gruja

 

- Nego tuča ko tuča, svaka druga, ne dam na sebe, pre ću da se potučem sa svakim, nego da dopustim da me neko primorava na nešto, neću da iznosim nikakve informacije zbog daljeg toga, nadam se da razumete. Ni prva ni poslednja tuča u životu, ne može niko da me zadržava van mog radnog vremena, niti da me primorava na nešto, nikad neću dati na sebe - izjavio je Nikola za Republiku. 

Upitali smo o povredama, ali Nikola nije bio raspoložen za to, već je istakao da je sve ceo slučaj prepustio policiji, koja je izvršila uviđaj na licu mesta. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading