VELIKA TAJNA ZADRUGE 6 OTKRIVENA: Bivši zadrugar raskrinkao Anu Ćurčić, detalj koji je svima promakao!

Autor:

Zadruga

24.03.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Smiljić opleo po učesnicima Zadruge!

VELIKA TAJNA ZADRUGE 6 OTKRIVENA: Bivši zadrugar raskrinkao Anu Ćurčić, detalj koji je svima promakao!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Smiljic MMA raskrinkao Anino i Zoričino prijateljstvo, pa otkrio: Anu će mnogo koštati poveravanje pevačici. MMA najstrašnije osuo po Zorici.

- Ona je zlo, ja sam joj tamo to rekao u facu, mislim da nije iskrena, da i te kako igra rijaliti, te da ce Anu mnogo koštati ova druženja sa Markovićevom i poveravanja istoj, na tu iskrenog prijateljstva- rekao je Smiljić, pa se osvrnuo na aktuelni par Zvezdana Slavnića I Anu Ćurčić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Smiljić Zadruga 6

 

Naime, Marko je po napuštanju "Zadruge 6" progovorio zašto nije hteo da vežba sa Ćurčićevom iako ga je ona odmah po ulasku prozvala za treninge, te priznao da nije hteo da se zamera Zvezdanu Slavniću.

- Ja sam oboje upoznao u Beloj Kuci, Zvezdan je bio fer I korektan do poslednjeg momenta u kući, ona je po ulasku prozvala mene za trening, ja sam se držao po strani, što je ona dočekala na nož, pa mi rekla kako nemam svoj stav. I te kako imam stav i zbog toga nisam ostvario kontakt s njom. To su njihova posla, ne treba tu niko da se meša - zaključio je MMA borac za Republiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading