MILENA POTPISALA PAPIRE ZA ZADRUGU? Anina kuma spremna da se suoči sa Slavnićem, sledi RASKRINKAVANJE, pozeleneće kad je bude ugledao! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.03.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda uhvaćena ispred Pinka, ulazi u Zadrugu 6.

MILENA POTPISALA PAPIRE ZA ZADRUGU? Anina kuma spremna da se suoči sa Slavnićem, sledi RASKRINKAVANJE, pozeleneće kad je bude ugledao! (FOTO)

Foto: Republika

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, stoji uz svoju kumu i najbolju drugaricu od trenutka kada je ušla u Belu kuću kako bi se suočila sa Zvezdanom Slavnićem koji ju je javno prevario sa Anđelom Đuričić.

Milena je odlučila da raskrinka u potpnosti Slavnića, te tako sav prljav veš iz njegovog i Aninog odnosa iznosi, između ostalog i da je Anu tukao, varao, zaduživao, kockao, vezivao je za radijator, maltretirao i još niz strahota koje iz dana u dan zgražavaju javnost.

Republika

Foto: Republika

Milena Kačavenda ispred Pinka

Ona je takođe u više navrata istakla kako bi volela da uđe u Belu kuću kako bi se suočila sa njim i zaštitila svoju kumu, a sada ju je ekipa portala Republika uhvatila ispred televizije Pink.

Republika

Foto: Republika

Milena Kačavenda spremna za Zadrugu

Milena je stajala napolju i razgovarala na telefon, te mnogi misle da je konačno potpisala papire za ulazak u Zadrugu i da haos tek sledi, kada ona i Slavnić budu bili oči u oči i kada bude progovorila, te svi čekaju pravo raskrinkavanje i da vide Zvezdanovo ponašanje kada je bude ugledao.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading