VRELO JE BILO NA BEOGRADSKOM MORU: Jedan gol, dva crvena kartona i tri boda koje odnose gosti sa Starog Sajmišta! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.03.2023

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava prvenstvena utakmica viđena je na Adi Ciganliji.

VRELO JE BILO NA BEOGRADSKOM MORU: Jedan gol, dva crvena kartona i tri boda koje odnose gosti sa Starog Sajmišta! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen/MerkurXtip

Premijerni susret 18. kola Srpske lige Beograd odigran je danas na igralištu Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji, a sastale su se ekipe kumodraškog Torlaka i Brodarca sa Starog Sajmišta.

 

U prethodne dve prolećne runde obe ekipe su ostvarile po jedan trijumf. Brodarac je na domaćem terenu savladao dobanovačku Budućnost rezultatom 1:0, dok su fudbaleri iz Kumodraža trijumfovali nad Prvom Iskrom iz Bariča, takođe minimalnim rezultatom.

Prvi, a ispostaviće se i jedini gol na susretu postignut je već u 4. minutu. Sjajno je sudija Jelena Međedović pustila prednost nakon prekršaja na Vukom Atanasijevićem, lopta je stigla na poziciju desnog krila, usledio je centaršut po zemlji u peterac domaćina, a tako se najbolje snašao Ivan Jovanović koji je loptu sproveo u mrežu.

U nastavku prvog poluvremena, očekivano j domaćin preuzeo inicijativu, dok su se gosti orijentisali da mrežu Torlaka ugroze iz kontranapada. Ipak, poluprilike koje su stvorene otišle su u nepovrat.

Foto: youtube.com/printscreen/MerkurXtip

Slavlje Novobeograđana

 

Strelac prvog pogotka, moga je još jednom da se upiše u listu strelaca, ali je lopta nakon njegovog udarac sa distance u 59. minutu završila tik pored stative golmana Davida Ševika.

Čini se da je pitanje pobednika bilo rešeno dva minuta kasnije. Damjan Jovančić je zaradio drugu javnu opomenu i morao je ranije "na tupiranje". 

Brojčanu prednost pokušali su gosti da iskoriste, ali samo devet minuta nakon isključenja Jovančića, "pocrveneo" je i jedan fudbaler Brodarca. Matija Lekić je takođe zbog druge javne opomene morao prerano u svlačionicu.

Nakon brojčanog poravnanja, Torlak je preuzeo inicijativu na terenu, ali do promene rezultata nije došlo.

 

 

Torlak - Brodarac 0:1 (0:1)

Stadion: Igralište FSB na Adi Ciganliji

Gledalaca: 150

Sudija: Jelena Međedović

Strelac: I. Jovanović u 4. minutu za Brodarac

Žuti kartoni: Jovančić, Stojanović, Grubišić (Torlak), Lekić, Ilić (Brodarac)

Crveni kartoni: Jovančić (Torlak), Lekić (Brodarac)

Foto: FK Brodarac

Bodovi odlaze na Staro Sajmište

 

Nakon ovog susreta dve ekipe trenutno se nalaze na pozicijama četiri i pet sa po 29 osvojnih bodova, a u narednom kolu Brodarac dočekuje obrenovački Radnički, dok će ekipa Torlaka ugostiti Budućnost iz Dobanovaca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading