TARA SIMOV IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM U TRUDNOĆI: Bivša zadrugarka uplašila sve, javno moli za pomoć: UMREĆU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.03.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je otkriveno na Instagramu, Tara Simov ima kamen i pesak u bubregu.

TARA SIMOV IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM U TRUDNOĆI: Bivša zadrugarka uplašila sve, javno moli za pomoć: UMREĆU! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nekadašnja učesnica rijaltija "ZadrugaTara Simov je u drugom stanju, a kako je otkrila zajedno sa svojim izabranikom, uskoro će postati mama jedne devojčice.

Ona ne krije sreću povodom blagoslovenog stanja, a nedavno je i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelila srećne vesti. Nedugo nakon toga Tara i njen partner su saznali da ona nosi devojčicu, a svoju radost povodom dok događaja proslavili su sa prijateljima.

Međutim, ono što je zabrinulo sve jeste Tarina poslednja objava na društvenoj mreži Instagram gde je otkrila da se suočava sa kamenom u bubregu tokom trudnoće, pa je iskoristila priliku da pratioce pita za savete i iskustva.

- Kamen i pesak u bubregu tokom trudnoće, iskustva? Umreću - napisala je Tara Simov.

Republika

Foto: instagram.com/tarasimov

Tara Simov ima kamen i pesak u bubregu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ha

14.03.2023 11:57

zanima me ko je ta budaletina koja ce sa tobom da ima dete.