VUČEVIĆ OTVORIO DUŠU! Centar Čikaga OTKRIO da li će IKADA doći u Zvezdu!

Autor:

Sport

13.03.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski reprezentativac Nikola Vučević poznat je kao veliki navijač crveno-belih.

VUČEVIĆ OTVORIO DUŠU! Centar Čikaga OTKRIO da li će IKADA doći u Zvezdu!

Foto: Starsport

Gotovo da nema utakmice Crvene zvezde, kada god mu se ukaže prilika, da Nikola Vučević ne bodri sa tribina Pionira klub sa Malog Kalemegdana.

As Čikago bulsa nikada nije krio navijačku privrženost srpskom i regionalnom šampionu, zbog čega je u prošlosti njegovo ime često dovođeno u vezu sa crveno-belima.

Ipak, do tog transfera nikada nije došlo, jer je Vučević sjajnim igrama u Orlandu, potom i u redovima Bikova "produžio" svoj boravak u NBA, koju ne namerava da napušta.

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

 

On tvrdi da će uvek navijati za Zvezdu, ali da ne želi da se vraća u Evropu ako već ne bude na najvišem mogućem nivou, kao i da njegov dolazak na Mali Kalemegdan nije realan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

- Mislim da to stvarno nije realno. Voleo bih da ostanem u NBA ligi dokle god sam na visokom nivou. Da igram. Ako bih osetio da nisam više na nivou, da nije to-to, ne bih voleo da se vraćam u Evropu. Mislim da bih pre završavao karijeru. Ne bih voleo da se vratim, a da nisam to ja i da to nije ono pravo. Kao navijač sam uvek tu, ali da dođem kao igrač, to nije realno. Voleo bih da sam u NBA što duže i da igram na najboljem nivou što je duže moguće - rekao je Vučević za "Telegraf".

Komentari (0)

Loading