HITNO JOJ JE POTREBAN PSIHIJATAR! Drugarica zabrinuta za Matoru: Ne pije terapiju, stanje je alarmantno!

Autor:

Zadruga

01.03.2023

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarica Jovane Tomić Matore zabrinuta za njeno zdravlje.

HITNO JOJ JE POTREBAN PSIHIJATAR! Drugarica zabrinuta za Matoru: Ne pije terapiju, stanje je alarmantno!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovanu Tomić Matoru veoma je potreslo saznanje da je splav na kom radi potonuo, a njena drugarica ne krije da strahuje za njeno zdravlje, te da joj je hitno potreban psihijatar jer dugo ne pije svoju terapiju i može da se desi da padne u depresiju.

- Jovana ima te česte promene raspoloženja, pada u depresiju stalno, ima ta stanja kada može sve da porazbija. Zato ona tri meseca ide kod psihijatra i menja terapije u zavisnosti od situacije. Već pet meseci nije na terapiji, ne pije lekove i iskreno sam zabrinuta jer vidim to njeno klimanje glavom i kada se rukama drži za glavu, to su ta njena alarmantna stanja. Od kada je slučajno dobila informaciju iz spoljnog sveta da je ostala bez posla, a to je bio njen život, baš joj je loše - priča Matorina drugarica i dodaje:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora u suzama

- Nadam se da će sama tražiti lekarsku pomoć i tako sebi olakšati boravak u Zadruzi inače ne znam šta će biti sa njom. Najgora režija je da će preskakati ogradu i da će neko drugi od učesnika nadrljati ako joj se tada nađe na putu. Plašim se za nju, možda bi joj poziv ako bi ga dobila malo pomogao da se trgne - zaključila je ona za Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading