ANĐELA SE POTPUNO SROZALA, POSTALA ZVEZDANOVO KUČE! Kamera uhvatila tajne šifre, Slavnić umislio da je GAZDA ljubavnici! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.02.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su se posvađali i raskinuli dan ranije, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su se, po svemu sudeći, ponovo vratili jedno drugom.

ANĐELA SE POTPUNO SROZALA, POSTALA ZVEZDANOVO KUČE! Kamera uhvatila tajne šifre, Slavnić umislio da je GAZDA ljubavnici! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su prethodme noći u spavaćoj sobi pred žurku pričali o jučerašnjem raskidu i svađi, i to kroz šifre. Anđela je, naime, u ovoj priči bila pas Hačiko, što je njen nadimak odnedavno, a Zvezdan gazda, što je još jedno u nizu poniženja koja mlada Crnogorka ređa u "Zadruzi".

- Znaš šta se desilo juče, Hači hteo da ostavi gazdu. Bio je ljut... Hteo da ostavi gazdu 100%. Onda gazda došao, pitao ga šta je, pa su se pomirili na kraju. Užas - rekao je Slavnić.

- Hači zamalo odustao od gazde? Verovatno je bio ljut, ima i Hači pravo da se naljuti nekad. Da je hteo da odustane, ne bi mogao gazda nikada da ga vrati - dodala je Anđela.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Iva

22.02.2023 17:48

Sifre o siframa 🤮