MOŽE LI GADNIJE OD OVOGA?! Zvezdan Slavnić zgrozio naciju ŠOK postupkom, Anđelina reakcija će vas zabezeknuti! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.02.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oov nije prvi put da Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić budu osuđivani od strane gledalaca zbog loše higijene.

MOŽE LI GADNIJE OD OVOGA?! Zvezdan Slavnić zgrozio naciju ŠOK postupkom, Anđelina reakcija će vas zabezeknuti! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kontroverzni rijaliti par Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić navukli su na sebe gnev velikog broja gledalaca "Zadruge", te javnost o njima ne prestaje da bruji. Po komentarima publike vidi se da je narod užasnut njihovom ponašanjem, a jedan detalj izazvao je veliku pažnju javnosti, ali i zgražavanje.

Kako Slavnić svaku priliku koristi da se skine i prošeta samo u donjem vešu, on je to uradio i ovog puta čim su kročili u izolaciju, dok je Anđela sve vreme bila u garderobi i patikama, a vrhunac je bio Zvezdanovo njušenje čarapa koje je skinuo sa sebe.

Naime, on je pomirisao čarapu koju je u tom trenutku skinuo sa svoje noge, da bi onda te iste čarape izbacio napolje, ispred vrata izolacije.

Podsećanja radi, Anđela i Zvezdan su već bili osuđivani od strane gledalaca kada je u pitanju higijena, pa je tako publika nekoliko puta bila zgrožena time što Đuričićeva legne da spava sa kompletnom šminkom na licuili kada mu je ljubila tabane, a rečenica njegove bivše nevenčane supruge "jesi li oprala zubiće?" upućena Đuričićevoj nakon što je oralno zadovoljila Zvezdana, već je postala opšteprihvaćena kod antifanova novopečenog para.

"Crni Zvezdane, može li gadnije? Pa ako je izbacio čarape napolje, onda su sigurno za pranje, ali se on ne okupa i ne opere noge, već legne takav... A Anđa posle ljubi i liže, pa fuj!", glasio je samo jedan od surovih i šokantnih komentara na ovaj Slavnićev potez.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić Zadruga 6

I dok bi možda neki pomislili da je bar Đuričićeva odreagovala, međutim, reakcija je izostala, pa se samo smeškala i nastavljala ćaskanje kao da se ništa nije desilo.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miki

18.02.2023 13:25

Bolesnici. Za ludnicu.

Odgovori 10 7
Darko

19.02.2023 00:25

A ko to pa ne pomiriše čarapu kad je skine? I ja to uradim uvek, a nisam prljav bio nikad😀