VEĆ SAM KONTAKTIRALA ADVOKATE! Anina kuma otkrila da je spremila tužbu Mariji Kulić, evo kada je podnosi!

Autor:

Zadruga

16.02.2023

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Kačavenda, kuma Ane Ćurčić bez dlake na jeziku!

VEĆ SAM KONTAKTIRALA ADVOKATE! Anina kuma otkrila da je spremila tužbu Mariji Kulić, evo kada je podnosi!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Milena Kačavenda

Ana Ćurčić je sinoć doživela nervni slom tokom rasprave sa bivšim suprugom Zvezdanom Slavnićem, nakon čega je počela da dodiruje crveni končić koji joj je poklonila kuma Milena Kačavenda.

Tokom svađe sa Anom, Marija Kulić je nekoliko puta izjavila da je Ćurčićeva i pre Zvezdana bila u vezi sa kriminalcima i mafijašima.

Republika

Foto: printscreen/youtebe.com

Milena Kačavenda

Danas se Ana obratila kumi Mileni, pozvala je i poručila joj da spremi tužbu protiv Marije Kulić za klevetu i povredu časti. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

Milena se sada oglasila za Pink.rs i otkrila u kakvom stanju se Ana sada nalazi, a zatim i otkrila da je već započela postupak. 

Tokom svađe sa Anom, Marija Kulić je nekoliko puta izjavila da je Ćurčićeva i pre Zvezdana bila u vezi sa kriminalcima i mafijašima, zbog čega je Ana pozvala Milenu javno da podnese tužbu protiv Marije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić

Advokate sam već kontaktirala, obavestili su me Anini fanovi. Pozvala me je direktno u programu, tako da je advokat već obavešten o tome i tužba će biti podneta u ponedeljak - izjavila je Milena.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading