FALIO MI JE, OSEĆALA SAM SE CELA! Ana se RASULA na komade, progovorila o zagrljaju sa Zvezdanom, pa otkrila njihove TAJNE ŠIFRE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.02.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana i Zvezdan sve su bliži, a ona je sada progovorila o njihovom odnosu.

FALIO MI JE, OSEĆALA SAM SE CELA! Ana se RASULA na komade, progovorila o zagrljaju sa Zvezdanom, pa otkrila njihove TAJNE ŠIFRE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić pričala je o svom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem u emisiji ''Pitanja novinara''. Ona je otkrila da joj je današnji dan najbolji do sada.

- Pa jeste, bilo je jutros, popodne opada, ali sad sam onako... - rekla je Ana.

- Danas mi je bilo intresantno da si se jutros probudila nikad raspoloženija, da si taj vajb prenela na zadrugare. Pratio sam tebe i Zvezdana sinoć u izolaciji i posle mnogo nekih stresnih dana za tebe i njega, pustila si da se ušuška i da te zagrli. Koliko ti je to falilo i kako si se osećala - pitao je Darko Tanasijević.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić o Zvezdanu Slavniću

- Beskrajno. Osećala sam se kao kod kuće. Izvini što pričam ovako sporo. Falilo mi je puno i bilo mi je, u tom trenutku, lepo i u tom trenutku sam se potpuno prepustila u smislu da nisam razmišljala ni o čemu što se dogodilo i o onome što će se dogoditi. Osećala sam se cela - pričala je Ana kroz suze.

- Ja ne kalkulišem u životu, tako da sam se probudila srećna, čak sam se i stidela kad sam o tome pričala. Zna Zoka, ona će to da objasni. Bilo mi je kad sam joj to rekla, kao da mami treba da saopštim da sam uradila nešto loše, ali ne kajem se. Ja sam rekla da Zvezdana volim, ali ću ovaj put morati da izaberem raciju. Sinoć je bio trenutak kada sam poželela da me zagrli, dugo nisam čula njegovo "tika taka". - rekla je Ana, pa otkrila koliko joj je značilo što čuje kucanje njegovog srca pored nje.

- Mislim da rečenica sve tu kaže...Mislim da ću uspeti tu tome, a ovo mi je najveća borba do sada. Sve borbe smo do sada zajedno vodili, a ovu vodim sama. Nisam ni blizu onoga šta je u meni. Tako da, ovde u "Zadruzi" nemam vreme da plačem i bolujem koliko hoću, da mislim koliko hoću, tako da se nisam adaptirala - rekla je Ana.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić o odnosu sa Zvezdanom

- Ti umeš sebe da sputaš i svoje suze jer si svesna da te suze Zvezdana gađaju - rekao je Darko.

- Da je on tvorac mojih suza, sve što si rekao stojim iza toga, tako je. Zato sam i rekla da nisam ni na pola, na 20 posto, a šta je u meni, to je cunami, vulkan i svašta nešto. Ja ću to sa Zokom u šteku. Zorica je jedina osoba sa kojom ja mogu da pričam najiskrenije.

- Zvezdan je sinoć predložio, ja sam shvatio kao polu foru, da vodite ljubav sinoć - rekao je Darko.

- Ma ne. Zvezdan i ja smo se sinoć smejali nekim našim forama, koje znamo samo on i ja i to mi je bio divan trenutak. On se samo zezao, kao dete. Ono što ste sinoć gledali, to smo on i ja - rekla je Ana, pa otkrila kako je uspela da probudi Zvezdanovu drugu stranu.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić u suzama o Zvezdanu

- Pa mislim da sinoć ono što sam mu rekla preko šanka, kako i na način kako sam mu rekla sam probudila to, jer zna da je sve to istina. Poznaje me, zna kako se osećam i šta mi je uradio. To je Zvezdan kog ja poznajem, ovaj ovde nije...Mi imamo stalno crtać "Pikaču", pa sam stalno pričala: "Ja biram tebe Pikaču". Na početku sam ja bila "Pikaču", on trener, pa kad se posvađamo, ja kažem: "Ja biram tebe Pikaču", ali sam zaboravila da kažem: "Ja biram sebe Pikaču" - rekla je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading