ANĐELINI RODITELJI DOLAZE U BEOGRAD? Učiniće sve da je izvuku iz PAKLA rijalitija!

Autor:

Zadruga

06.02.2023

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Anđele Đuričić rešili da uzmu stvar u svoje ruke.

ANĐELINI RODITELJI DOLAZE U BEOGRAD? Učiniće sve da je izvuku iz PAKLA rijalitija!

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Đuričić postala je glavna tema šeste sezone rijalitija ''Zadruga'' i to kao ljubavnica Zvezdana Slavnića. Njen javni ulazak u vezu sa zauzetim muškarcem, intimni odnosi koje je imala sa njim i brojni skandali koje je pravila, doveli su do toga da njena porodica i roditelji budu osramoćeni.

Kako se navodi, njeni roditelji iz kuće ne izlaze od sramote, a sada planiraju da dođu u Beograd kako bi je izvukli iz pakla rijalitija.

- Oni jadni od muke i sramote ne izlaze na ulicu. Anđela im je bila ponos i dika u prošloj sezoni, hvalili su se da su ponosni na nju, sećate se koliko su na finalu bili srećni. A sada ih je ukanalila najstrašnije. Nalazili su u početku razna opravdanja za nju, što je i logično, roditelju su, ali sada radi neoprostive stvari. Zna da je roditelji gldaju i ona u po dana i noći ima seks, čak se ne trudi ni da to koliko toliko prikrije. Kamere joj zumiraju facu dok stenje, oblizuje se, pa je l' moguće? I to sa zauzetim muškarcem - priča izvor za Svet i dodaje:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

- Na sve to i ne čuva se, nego sad kaže ako je trudna zadržaće bebu. Mami, kad je to čula, u momentu je pozlilo, a ni tata ne zna šta će sa sobom. Dogovorili su se da se pokupe i dođu u Beograd da vide da izbave dete i probaju da je urazume. Sada kad se sete sekiracije što je prošle godine bila u ljubavi sa Matejom Matijevićem, dođe im da ga od blata prave. Sad tek ljudi vide šta je problem, a nemoćni su.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ja

06.02.2023 22:00

Ma neka se igra devojčica.

kraki

06.02.2023 22:59

Izvucite cerkicu iz Zadruge i spasite gledaoce ove folirankinje. Prosla Zadruga vam nije bila pakao, pakao vam je napravila cerkica