ANA ZVALA KRISTIJANA DA MU KUKA! Kristina i Golubović RASKRINKALI Zvezdanovu bivšu: Plašila se da će se desiti nešto sa Aleks!

Autor:

Zadruga

06.02.2023

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan i Kristina priznali da ih je zvala Ana i žalila se na Zvezdana.

ANA ZVALA KRISTIJANA DA MU KUKA! Kristina i Golubović RASKRINKALI Zvezdanovu bivšu: Plašila se da će se desiti nešto sa Aleks!

Foto: RTV Pink

Nekadašnji učesnici rijalitija ''Zadruga'' i novopečeni roditelji Kristijan Golubović i Kristina Spalević u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' su progovorili o svom odnosu, sinu Konstantinu i roditeljstvu.

- Oboje noću dežuramo. Ja klonem duhom, a ona telom. Malo ga nuna ona, malo ja. Nešto najnormalinije i najlepše jeste da otac i majka deteta budu uz dete. Da su tu kada plače, kad se smeje, kad mu se menjaju pelene. Prvi put mi se dešavaju mnoge stvari vezane za dete. Nisam doživeo do sada ovakve momente koje sam preživeo sada za mesec dana - počinje Kristijan, a Kristina dodaje:

Foto: RTV Pink

Kristina i Kristijan o sinu

- Ja se borim sa snom, spavalica sam. Sreća, pa taj instinkt učini da čujete svaki šum, on se budi na 3, 4 sata, nadam se da će vremenom duže da spava. On (Kristijan) je dete navadio na ruke, izbaciću ga iz kuće zbog toga - kaže Kristina kroz smeh, a Kristijan dodaje:

- Ja imam insomniju preko 20 godina. Meni je to vežba za biceps, ja podižem bebu od 6 kilograma.

Kako su svoju ljubav otpočeli u rijalitiju, turbulentno jer je on sa Kristinom prevario tadašnju suprugu Ivanu, sada je progovorio o tome.

- Ljubav je svuda ljubav. Možeš u avionu da se zaljubiš. I to je malo da bi se čovek upoznao. Može da se desi bilo gde. Ja sam bio protiv toga, rekao sam bolje samo hoklica i avantura pa da mi bog oprosti. Međutim, desila se ljubav u Zadruzi. Ja znam Rokvića i Bojanu koji su se upoznali u Survajveru. Ne pravim paralelu, mi smo se obrukali pred svima. Najmanje što možemo da se operemo za naše grehe je da napravimo plod naše ljubavi, to sam rekao i Alenu i Maji - rekao je Kristijan, a onda se osvrnuo na Zvezdana Slavnića i Anu Ćurčić u ''Zadruzi''.

Foto: RTV Pink

Kristina i Kristijan o Ani i Zvezdanu

- Ana se javila meni da pošaljemo neki ketering za rođendan. U tom momentu mi se požalila da prati njega s Aleksandrom, rekla je da im život nikad nije bio bolji, ali da se boji da se nije iživeo i da mu prija pažnja, rekla je da se plaši da može da se desi nešto između Aleks i Zvezdana. Sve se vrtelo oko Aleksandre. Nije mi jasno zašto se zbližila s Aleks kad je ušla. Anđela nije bila u priči - rekla je Spalevićeva, a Kristijan je istakao:

- Tražio sam da pre ulaska dođe u moju emisiju. Rekla je da neće da dođe, odj*bala me je. Trebalo je da mi kaže da je ne najavljujem i to. Bilo mi je odmah čudno što je odložila. Kad je počela da jadikuje na njegovo ponašanje zapitao sam se da li poznaje Zvezdana, onda je počelo iznošenje prljavog veša. Aleksandra je napadala i mene. S obzirom na to da znam celu njenu prošlost, ja joj ne bih orah iz ruke uzeo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veronika Star

06.02.2023 13:24

I ona je nasla u kojoj crkvi ce da se pomoli. Ovaj sljam jedva docekao da da izjavu u novinama. Kakav odron od ljudi. Nisam fan Ane Curcic, ali koliko vidim sve najbolje prijateljice su se javile da kazu nesto i uglavnom 99% su je ukanalile. Bas divne prijateljice. Vrhunac je ovo sa Kijom Kockar, koju sam javno slusala i gledala da je rekla da ovo sa Anom i Zvezdanom nece komentaristai.