BIVŠI SUPRUG UZVRAĆA UDARAC! Nakon što je Viktorija uplovila u novu romansu, oglasio se Robert Mitrović i otkrio u kakvim je odnosima sa njom

Autor:

Zadruga

05.02.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Viktorija Mitrović uplovila u romansu sa bivšim dečkom Dalile, Lukom Nikolićem, oglasio se njen bivši suprug!

BIVŠI SUPRUG UZVRAĆA UDARAC! Nakon što je Viktorija uplovila u novu romansu, oglasio se Robert Mitrović i otkrio u kakvim je odnosima sa njom

Foto: Republika/O. Bogdanović, Zadruga Official youtube.com printscreen

Marko Osmakčić, Robert Mitrović, Viktorija Mitrović

Starleta Viktorija Mitrović, nedavno je uhvaćena sa bivšim dečkom Dalile Dragojević, te se spekuliše da je uplovila u romansu sa Lukom Nikolićem.

Podsećanja radi, bivša zadrugarka ima dete iz prvog braka sa Robertom Mitrovićem, koji je takođe bio učesnik šeste sezone, kada je govorio o svom bračnom životu i problemima koje je imao sa njom.

Republika

Foto: Printscreen Zadruga

Viktorija Mitrović

Nakon što je Mitrovićka raskinula turbulentnu vezu sa Markom Osmakčićem, više puta je bila u društvu momaka sa kojima je povezivana, ali odnos sa Lukom je zaintrigirao domaću javnost.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Viktorija Mitrović i Luka Nikolić

Bivši suprug i otac njene ćerke, nakon njene ''nove ljubavne afere'', oglasio se za Kurir i dao svoj sud na novonastalu situaciju ali i priznao da li je nakon izlaska iz Zadruge rešio probleme.

- Koja Viktorija? Ne poznajem ni jednu osobu pod tim imenom - naveo je Robert, ali i otkrio u kakvom je odnosu sa njom:

Republika

Foto: Republika.rs

Robert Nikolić

- Uz dužno poštovanje, mogu reći samo jedan delić, a to je da smo u jako epidemijskom odnosu što znači nikako, a u toku je i sudski postupak, tako da meni dolazi gora godina i očekujem još jednu pandemiju - zaključio je Mitrović za Kurir.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading