DALILA ZARAĐUJE VRTOGLAVE SUME NOVCA! Dragojevićka samo od Tik Toka za nekoliko dana zaradila NA HILJADE EVRA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.01.2023

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević za nekoliko dana zaradila 6.500 evra.

DALILA ZARAĐUJE VRTOGLAVE SUME NOVCA! Dragojevićka samo od Tik Toka za nekoliko dana zaradila NA HILJADE EVRA! (VIDEO)

Foto: Republika.rs, Shutterstock

Poznate je da mnoge poznate ličnosti svoje društvene mreže i profile na njima koriste kao dodatne izvore zarade, ali cifre o kojima se priča u javnosti najčešće nisu ni približne pravim.

Jedad odn Tiktokera je odlučio da otkrije koliko pojedinci zarađuju, među prvima je otkrio koliko uzima Dalila Dragojević.

Pored Instagrama na kom se može lepo profitirati, i društvena mreža Tik Tok je postala profitabilna mreža. Naime, na Tik Toku korisnici kupuju ''koinse'' pravim novcem, a onda poznatima poklanjaju emotikone od kojih svaki ima svoju vrednost.

 

 

To znači, da tiktokeri dobijaju napojnicu za ono što rade i dnevno im može leći velika suma novca, a jedan od korisnika pomenute mreže je otkrio kolika su primanja poznatima, kao i koliko umanjuju zaista svoju zaradu kako bi izbegli plaćanje poreza.

On je predstavio regionalne rekordere u Tiktok zaradi za samo tri dana, a na drugom mestu je navodno Dalila Dragojević koja je u prethodnih nekoliko dana zaradila 6.500 evra!

 

 

Potom je objasnio na koji način se kupuju koinsi i koliko oni koštaju zaista, a kako Tik Tok uzima 70 posto od ukupnih donacija, cifra je znatno manja.

Zatim je na sledećem videu objasnio kako je moguće kupiti koinse i koliko oni stvarno koštaju, a s obzirom na to da Tiktok uzima 70% od ukupnih donacija, cifra je znatno manja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
MINA

15.01.2023 11:56

rodjena je ya malveryacije ali ako svaka ti cast