OTKRIVAMO KO VEČERAS ULAZI U ZADRUGU 6: Vanredno ubacivanje, ona je ključan svedok u odnosu Ane i Zvezdana! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.01.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras je vanredno ubacivanje u Zadrugu 6, a otkrivamo ko će ući na imanje.

OTKRIVAMO KO VEČERAS ULAZI U ZADRUGU 6: Vanredno ubacivanje, ona je ključan svedok u odnosu Ane i Zvezdana! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Večeras je Veliki šef odlučio da napravi pravi haos, te će se večeras na imanje useliti vrlo ključan igrač kada je odnos Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić u pitanju.

Prošle noći imali smo priliku da vidimo susret Ane i Zvezdana, koji je protekao jako burno, a sada portal Republika otkriva ko će se večeras useliti na imanje. Kako saznajemo, Ani će ući njena najbolja drugarica, Jovana Novakov Šmizla, koja je upoznata sa celom pričom. 

 

- Večeras ulazi Šmizla, jer je ona Anina jako dobra drugarica i njih dve će pokazati i ispričati istinu o odnosu sa Zvezdanom, šta se dešavalo svih ovih godina. Meni je jako drago što će ona ući, jer Ani treba neko njen ko će joj pomoći u svemu tome, a eto, Šmizla je odličan izbor za to - govori izvor za Republiku. 

Foto: Youtube.com printscreen

Jovana Novakov Šmizla

 

Ostaje nam da vidimo kako će Zvezdan reagovati kada bude ugledao Aninu najbolju drugaricu koja ulazi večeras u Zadrugu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

 

Inače, Smizla je proslavila učešćem ranije u rijalitiju ,,Parovi", a već je dobila veliku podršku od strane fanova ,,Zadruge" prethodnih nedelja, budući da se Ani našla u najtežim trenucima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ceca

29.01.2023 04:41

Cemu vise lazi stvarno svi cemo bez icega u grob, ovi koji ovo sve lazu i organizuju ce i bez obraza, bez da ih se iko,po dobrru seti, na to mesto, a sahrane ce sluziti da se nova posao dogovori...ajde lazne tuce, svadje, lazu zadrugari, a sad i voditelji transparentno..kaze ima ubacivanja iiii

Ma

29.01.2023 09:21

Ana je trebala da ostane kući i bude GOSPOĐA. Ništa neće dobiti što će ga dokrajčiti.Novac koji je uzela neće joj značiti ništa.