"BEZ SVIH SE MOŽE" Nakon što je Milan Milošević dao OTKAZ na Pinku, Marko Đedović se oglasio brutalnom porukom! LETI PERJE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.01.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi voditelj "Zadruge" rešio je da se obrati, kako kaže, dušebrižnicima i objasni im kako stoje stvari.

"BEZ SVIH SE MOŽE" Nakon što je Milan Milošević dao OTKAZ na Pinku, Marko Đedović se oglasio brutalnom porukom! LETI PERJE! (FOTO)

Foto: N. Mutić

Voditelj Milan Milošević nakon petogodišnje saradnje sa televizijom "Pink" odlučio je da da otkaz. Marko Đedović je jedan od voditelja koji je preuzeo obaveze oko rijaliti šou programa "Zadruga" i to je izazvalo brojne reakicije, te se on ovim povodom oglasio.

- Dragi dušebrižnici, nakon praštanja, u duhu praznika pređašnjih, da vas rešim misterija i nedoumica. Televizija nije trola kojom ste se verovatno vozili, pa da neko zauzme nečije mesto ili ga zameni. Menja se veš, ali verujem da vam je i to strano. Svako je na sopstvenom radnom mestu, o kojem jedino oni koji su vlasnici kompanije odluče - rekao je Đedović.

Republika

Foto: instagram.com/djedovicmarko_

Marko Đedović Instagram

- Bez svih nas se može, pa taman seli svi u tu trolu vašu i otišli u tri majčine. Srdačan pozdrav - zaključio je Đedović.

Milan Milošević se takođe oglasio na ovu temu i nedavno objsnio šta se zaista dogodilo.

- Dobar dan svima! Želim po prvi put da se obratim na ovaj način, vama koji me pratite na drštvenim mrežama i pojasnim neke stvari. Preko deset miliona ljudi je za sedam dana ušlo na moj profil na Instagramu, desetina hiljada poruka, raznog sadržaja sam dobio vas, svaki stori koji postavim, za nekoliko sati, pogleda više od 300.000 ljudi... Sve je to super, i drago mi je što se toliko interesujete za mene, ali moram neke stvari da vam objasnim. Sa televizijom Pink i "Zadrugom" sam završio poslovnu saradnju i nisam više deo kompanije i projekata, isključivo mojom odlukom - naveo je bio Milošević na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading