KRISTINA SPALEVIĆ POKAZALA BEBU: Kristijan Golubović po treći put postao otac, a evo kako mu izgleda naslednik! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Spalević i Kristijan Golubović sinoć su postali roditelji malog Konstantina.

KRISTINA SPALEVIĆ POKAZALA BEBU: Kristijan Golubović po treći put postao otac, a evo kako mu izgleda naslednik! (FOTO)

Foto: instagram.com

Kristina Spalević i Kristijan Golubović

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Kristina Spalević, sinoć se oko ponoći porodila i na svet donela sina, te je tako njen verenik Kristijan Golubović postao otac po treći put.

Nakon što je otkrila da njen naslednik liči na oca, bivša zadrugarka se sada oglasila na društvenoj mreži Instagram i objavila prvu fotografiju sa sinom, kojem je par dao ime Konstantin.

Sad znam da sam tebe čekala ceo život. Naša prva slika "na daljinu"... I prva na blizinu... Dobrodošao Konstantine - napisala je Spalevića u okviru svoje objave i tako raznežila čitavu javnost.

Republika

Foto: instagram.com/kristina_spalevic

Prva fotografija Kristine Spalević sa sinom

Podsetimo, bivši robijaš Kristijan Golubović i njegova verenica Kristina Spalević, koji su emotivnu vezu započeli pred kamerama rijaliti šou programa "Zadruga", nakon što su saznali da će uskoro postati roditelji, odlučili su da svoju ljubav krunišu veridbom. Goluboviću je ovo treće dete, sina Lazara je dobio 1994. godine sa tadašnjom partnerkom Danijelom, a 2015. godine je u braku sa Ivanom dobio ćerku Veru.

Kristijan se povodom rođenja trećeg deteta oglasio i otkrio da će sin pored imena Konstantin nositi još jedno.

Dobio sam sina, moja Kristina se upravo porodila! Zvaće se Konstantin Kosta Junior, neizmerno sam srećan. Beba je zdrava i krupna, ima četiri kilograma i dvesta grama. Nikako ne može da bude drugačije kad Kristijan pravi decu - poručio je Kristijan za Pink.rs.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading