"BOLI ME MATERICA, DAJU MI LEKOVE..." Kristina Spalević otkrila detalje porođaja, mislila da će joj sin biti RUŽAN - evo na koga liči novi naslednik Kristijana Golubovića!

Autor:

Zadruga

28.12.2022

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Spalević, verenica Kristijana Golubovića, sinoć je na svet donela sina.

"BOLI ME MATERICA, DAJU MI LEKOVE..." Kristina Spalević otkrila detalje porođaja, mislila da će joj sin biti RUŽAN - evo na koga liči novi naslednik Kristijana Golubovića!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, e-stock/Č.Vukojčić

Kristina Spalević, bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i verenica Kristijana Golubovića, sinoć se porodila i na svet donela sina. Novopečena mama se sada oglasila, te otkrila i kako je prošao porođaj.

- Sve je prošlo dobro, sad sam se probudila, uspela sam da zaspim na pola sata, jer me baš bolela materica, daju mi lekove, samo da preguram danas - rekla je bivša zadrugarka, pa nastavila:

- Urađen je carski rez, da, dali su mi za vraćanje materice nešto, to me boli, kap po kap, tri sata... Super sam prošla, hvala Bogu - rekla je ponosna mama za Srbiju Danas.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kristina Spalević se porodila

Kristina je istakla da je njen naslednik preslikan na oca Kristijana.

- Gledam ga u boksu, isti Kristijan, bre, meni liči i na mene i na moju mamu, ali ja bih volela da sin liči na Kikija. Čim su ga izvadili rekla sam: "Jao, lep je" - dodala je, i otkrila da je ceo porođaj usnimljen, što će joj ostati kao velika uspomena.

- Ja sam očekivala da bude baš ružna beba, kako obično i biva, kad izađe kao žabica, ali kad sam ga videla, pa kosica, sve mi je bilo preslatko! Dobio je ocenu 9 i 10. Hvala Bogu, to me je obradovalo, 4 kilograma i 6 grama, 55 dugačak - smejala se Kristina.

Republika

Foto: instagram.com

Kristina Spalević i Kristijan Golubović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bumbar

28.12.2022 13:44

Lepo je kad neko vidi bebu od dva dana i zna na koga liči!