OVO JE PRVA ŽENA OSMANA KARIĆA, IZGLEDA KAO MILION DOLARA: Nakon što se porodila, razvela se od najvećeg zavodnika 90-ih!

Autor:

Zadruga

03.12.2022

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić objavio je fotografiju sa majkom Lidijom!

OVO JE PRVA ŽENA OSMANA KARIĆA, IZGLEDA KAO MILION DOLARA: Nakon što se porodila, razvela se od najvećeg zavodnika 90-ih!

Foto: ST/REPUBLIKA

Oca učesnika Zadruge Stefana Karića, Osmana Karić javnost dobro zna. On je od prvog Stefanovog dana pred kamerama veoma aktivan na društvenim mrežama i u medijima, te žustro brani sina kad za to ima potrebe. Međutim malo ko zna kako izgleda Osmanova bivša supruga i Stefanova majka Lidija.

Foto: Instagram.com printscreen

Stefan Karić Instagram

 

Bivši zadrugar je na Instagram profilu objavio fotografiju sa majkom, a tom fotografijom obratio se svim ljudima koji ga ne podržavaju, te ih je nazvao "hejteri".

"Hejteri, zahvalite se ovoj ženi sto vam je rodila čoveka čijim se životom bavite, inače ne bi imali šta da radite", napisao je Karić u opisu fotografije na kojoj pozira sa majkom.

Foto: Instagram.com

Stefan Karić pokazao majku

 

Sada je Karić ponovo objavio fotografiju sa majkom, a komentari su se usijali. Prva Osmanova supruga danas izgleda kao boginja, svi su oduševljeni njenim osmehom i lepotom kojom isijava. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljubica

04.12.2022 00:34

Spasla se i na vreme šutnula narkomana. Šteta što ne liči na majku ovaj Stefan