ONA JE SINOĆ NAPUSTILA "ZADRUGU 6": Nakon što je napustila rijaliti, otkrila detalje o Aleks i Zvezdanu koji će vas ŠOKIRATI!

Autor:

Zadruga

28.11.2022

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Durlević sinoć je napustila "Zadrugu 6"

ONA JE SINOĆ NAPUSTILA "ZADRUGU 6": Nakon što je napustila rijaliti, otkrila detalje o Aleks i Zvezdanu koji će vas ŠOKIRATI!

Foto: zadruga printscreen

Dijana Durlević, poznatija kao Dijana O.G., nakon što je izgubila u duelu od Ivana Marinkovića, sinoć je napustila "Zadrugu 6".

Voditeljka Dušica Jakovljević je sa njom u studiju obavila intervju, gde ju je sačekala drugarica Ivona, koja ju je srčano dočekala.

- Kako je u Zadruzi? - pitala je Dušica.

- Napeto, sad se zakuvava još više. Ljudi su previše površni, bezlični, nisam se pronašla. Ima previše zlih ljudi. Uroš je broj jedan, svako ko ga podržava... Od samog početka sam Uroša zgotivila, bio mi je super lik za bleju, međutim, kako je prolazilo vreme, videla sam da živi u svom rijalitiju. Kako se Zvezdan više isticao, u Urošu je rasla ljubomora. Ubilo ga je to što svako hoće da priča sa Zvezdanom, svako ga prima u društvo. Uroš je to hteo da nametne zadrugarima, ali nije mogao. Što se Aleks i Zvezdana tiče, Aleks mi je sumnjiva, sa njegove strane nema ništa. Ona možda nije zaljubljena, ali bi volela da bude u temi, da se priča o njoj - rekla je Dijana.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Dijana Durlević

 

Dijana je potom napisala i pismo o proglašenju novog vođe, koje će sigurno iznenaditi zadrugare, kako je voditeljki najavila preokret.

- Nikad opasnije pismo. Biće bolno- dodala je Dušica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Ljubica

28.11.2022 22:46

Maja K. Je interesantna i lepa devojka, zanimljiva,samo joj šansa treba