DIVLJAČKA AKCIJA MAJE I BILALA Starleta ga jaše, pa urla iz petnih žila: "Bolesni smo, ali nemoj da ga vadiš" (VIDEO 18+)

Autor:

Zadruga

27.11.2022

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Bilal Brajlović napravili su razvratnu scenu u Zadruzi!

DIVLJAČKA AKCIJA MAJE I BILALA Starleta ga jaše, pa urla iz petnih žila: "Bolesni smo, ali nemoj da ga vadiš" (VIDEO 18+)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i njen dečko Bilal Brajlović prošle noći napravili su potpuni haos na velelepnom imanju u Šimanovcima. Naime, njih dvoje vrlo često bez trunke samokontrole imaju vrelu akciju što pred ostalim zadrugarima, što sada i van njihovog vidokruga. 

Naime, Maja i Bilal su se osamili u prostoriji iz koje sed emituje radio emisija, te ga je starleta opkoračila, a potom krenula da jaše kao nikad do sada. 

 

 

Maja je sve vreme vrištala, urlala iz petnih žila, ali je govorila sve vreme Bilalu da nikako ne prestane. U trenutku kada je on trebao da dođe do ejakulacije, ona ga je zaustavila, jer joj nije bilo dosta. 

 

 

- Smiri se! Stani! Dosta! Dosta, dosta! Stani! Ne, nemoj da vadiš još, molim te! Bolesni smo - ponavljala je Maja. 

- J*biga, šta ćeš - prokomentarisao je Bilal. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (15)

Loading
Srna

27.11.2022 12:54

Devojka je za lečenje na više nivoa

Odgovori 14 20
xyz

27.11.2022 15:00

To je jedino sto ona ume da pokaze….to i tucu ,drugi kvaliteti ne postoje !

Odgovori 11 23
Ccccccccc

27.11.2022 17:27

Ova nimfomanka izgleda nije bila još sa obrezanim , što je čudno, pa ne zna koliko mogu, ali ovo je strasno koliko je ova bolesna i nenormalna . Hitno je voditi na lecenje, sljedeći put će nekoga ubiti.

Odgovori 16 22
Ljiljana

27.11.2022 18:03

Nimfomanka, nebi nikada prestala sa jahanjem. Dovedite joj magarca, možda je on zadovolji. Bravo taki odlično si je obučio i osposobio. 🚑🐷🤮🚔💩💩🐗

Odgovori 12 20