BILALOV KUM KRIJE MRAČNU PROŠLOST! Sauer sedam meseci bio u ZATVORU, nakon očeve smrti POSRNUO!

Autor:

Zadruga

22.11.2022

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Sauer ima problematičnu prošlost.

BILALOV KUM KRIJE MRAČNU PROŠLOST! Sauer sedam meseci bio u ZATVORU, nakon očeve smrti POSRNUO!

Foto: Foto Nikola Mutić

Aleksandar Sauer bio u zatvoru

Aleksandar Sauer u prošlosti je imao dosta problema sa zakonom, pa je tako sedam meseci proveo u nemačkom zatvoru, saznaje Rijaliti. Zadrugar koji se proslavio tako što je postao kum Bilalu Brajloviću očigledno nije nimalo bezopasan.

- On je igrao fudbal ceo život, ali kada mu je otac preminuo 2014, sve se promenilo. Napustio je stan s porodicom, nije mogao da živi tu, pa su se preselili u drugu kuću. Putovao je po celom svetu, radio, priča se da je imao velike probleme sa zakonom, a čuo sam i da je bio u zatvoru, pa je dobio uslovnu - započinje izvor za Rijaliti i nastavlja:

Republika

Foto: Foto Nikola Mutić

Aleksandar Sauer

- Postao je preduzetnik, osnovao je svoju firmu koja se bavila marketingom. Imao je dosta izazova kroz život, on je veliki zavisnik od adrenalina. Bio je privođen u Nemačkoj, proveo je tamo sedam meseci u zatvoru. To su bili njegovi najgori dani u životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading