ZVEZDAN NA IVICI PUCANJA! Ćertić izneo OPTUŽBE na račun njegovog i Aleksandrinog odnosa, Slavniću PAO MRAK NA OČI, obezbeđenje HITNO reagovalo! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.11.2022

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić i Uroš Ćertić u sukobu.

ZVEZDAN NA IVICI PUCANJA! Ćertić izneo OPTUŽBE na račun njegovog i Aleksandrinog odnosa, Slavniću PAO MRAK NA OČI, obezbeđenje HITNO reagovalo! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sinoć je tenzija u Beloj kući bila na visokom nivou. Uroš Ćertić je napisao Anđeli Đuričić pismo u kom je komentarisao odnos Zvezdana Slavnića i Aleksandre Nikolić, a kada je Slavnić to saznao poludeo je, dok je Ćertić tvrdio da se Zvezdan mota oko Anđele kako bi skrenuo temu sa Aleksandre.

- Anđela, da li ti misliš da stvarno nešto imam namere? - pitao je Zvezdan.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

- Ne, ja sam to ispričala na intervjue, sve sam ispričala direktno kako je bilo. Rekla sam da nije istina da se vrtiš oko mene. Što se tiče Uroša, on me ne zanima kao muškarac, to me ne interesuje, kao nijedan drugi muškarac u kući - rekla je Anđela, a Zvezdan je nastavio da se svađa sa Ćerićem.

- Tišina sada. Ja sam stvarno mangup. Naučiću Uroša da ne treba sa mnom da se igra. Od početka se igraš sa mnom i sa mojom porodicom. Pogrešio si, a znaš da si pogrešio. Kunem ti se da si se zaj*bao - poručio je Zvezdan.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić u sukobu sa Urošem Ćertićem

- Okej - odgovorio je Uroš, a kako je Slavnić krenuo ka njemu mnogi su pomislili da će doći do fizičkog obračuna.

- Neću, bre, samo da popijem vodu želim - rekao je Zvedan.

- Šta vam je, išao je po vodu - kazao je Uroš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sava

22.11.2022 17:08

Zašto voditell vrši pritisak samo na Uroša? Pre Uroša je Zorica počela priču o Zvezdanu i Maji i stavila ih za potrčke, zatim preko Bakšre vršila pritisak na Sauera da stavi za potrčke Zvezdana i Aleksandru, sa Ćertićem prića o Zvetdanu i Alex, Miki napada Zvezdana da se makne od Alex, Miljan govori Zvezdanu da se priča o njemu i Alex, Matora sa Marijom i Zoricom priča o druženju Zvezdana i Alex, novinari svaki dan pišu i plasiraju snimke Zvezdana i Alex, zovu njegovu ženu i oca a potom i Aleksandrinu majku...Sinoć svi ti brane Zvezdana i samo je Uroš pisao a voditelj mi ispade smešan (sve ovo on zna i ne dozvoljava da se skrene priča sa Uroša.) . Zsšto? Svakako će se sve doznati vrlo brzo. Nije mi jasan Zvezdan, da li je on zaista prigkup ili se samo pravi? Još od "drage Savete" sa Cvetom i Aleks, Zvezdan sluša tupave ljubavne priče tupavih devojčica-devojaka i deli im savete baš kao "draga Saveta". Čovek ima 45 godina i nije mi za te priče nego za neke muške razgovore, sport, politika, umetnost, životni stavovi, posao....