ADAM LABUNSKI BEZ LOKNI NE LIČI NA SEBE: Ćertić mu je otkinuo pramen kose, a OVOJ promeni se niko nije nadao! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.11.2022

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo kako je Adam Labunski izgledao bez lokni!

ADAM LABUNSKI BEZ LOKNI NE LIČI NA SEBE: Ćertić mu je otkinuo pramen kose, a OVOJ promeni se niko nije nadao! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zadrugar Adam Labunski proslavio se u rijalitiju ,,Zadruga 6", a ono što ga je izdvojilo jeste po njegovom sukobu sa Urošem Ćertićem. Podsetimo, tokom jedne od rasprava, Uroš mu je otkinuo pramen loknaste kose, koja je inače njegov zaštitni znak. 

Labunski je danima kasnije kukao, pravio od sebe žrtvu, pokušavajući da pridobije publicitet, a mi smo odlučili da otkrijemo kakav je Adam bio sa drugačijom frizurom. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Adam Labunski Zadruga 6

 

- Ja ovu kosu negujem još od malena, ja ne mogu da verujem šta mi se dešava. Čovek mi je otkinuo pramen kose! Strašno! - ponavljao je Adam. 

Republika je uspela da otkrije jedinu fotografiju Adama Labunskom na kojoj je imao drugačiju frizuru, odnosno kosa mu je bila isfenirana na ravno. Na Instagram profilu Labunski se pohvalio ovom promenom, a kako se vama čini?

 

 

- Adam je neko ko kada mu se pipne kosa, on poludi. To je nešto neverovatno, on ima ceo set kod kuće za kosu, to su posebni šamponi, za ovo, za ono... Razne kiseline, ma to je neverovatno. Kad ode kod frizera, on ostane duže od mene koja sam devojka. To svaka dlaka mora da bude na svom mestu, sve kako je on zamislio. I prosto to je njegov zaštitni znak - ispričala je drugarica ovog zadrugara za Republiku. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kralj

19.11.2022 10:13

Muškarčina i po!