MARINKOVIĆ REŠIO DA SE BORI ZA DETE: Uzeću sina kad Marija umre, neću dozvoliti da bude kriminalac

Autor:

Zadruga

08.11.2022

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat između Marije Kulić i Ivana Marinkovića ne jenjava

MARINKOVIĆ REŠIO DA SE BORI ZA DETE: Uzeću sina kad Marija umre, neću dozvoliti da bude kriminalac

Foto: Instagram.com printscreen, Zadruga youtube.com printscreen

Otkako je u Belu kuću ušla Marija Kulić, ne prestaje rat koji Miljanina majka vodi s biološkim ocem unuka Željka Ivanom Marinkovićem, koji je usled najnovijih okolnosti rešio da se bori za sina.

Foto: Instagram.com printscreen, Zadruga youtube.com printscreen

 

Naime, nakon što je Marija otkrila da će ostaviti testament po kome će tražiti da, posle njene smrti, starateljstvo nad Miljaninim detetom pripadne njenoj drugoj ćerki Tijani, to je Marinkovića dovelo do tačke pucanja i on je rešio da u tom slučaju on uzme dete.

- Ivan neće dozvoliti da mu dete bude kriminalac jer svi znamo u kakvom miljeu se kreće Miljanina sestra. Posle Marijine smrti samo on može uzeti sina - poverila se Marinkovićeva partnerka Jelena prijateljima, nakon čega je ubrzo na profilu Ivana Marinkovića, iza kog stoji ona otkako je on u rijalitiju, osvanula objava u kojoj podseća javnost ko je bio dečko Tijane Kulić kojoj Marija nakon smrti hoće da poveri dete na čuvanje.

- Predrag Todorov iz Niša, zvani Peka Kartel, inače bivši zet rijaliti-zvezde Miljane Kulić, koji je optužen da je 25. avgusta 2017. s pet hitaca ubio bivšeg pripadnika Žandarmerije Sašu Mihajlovića iz Niša, osuđen je na jedinstvenu kaznu od 15 godina zatvora - stoji u njenoj objavi.

Foto: Instagram.com printscreen, Zadruga youtube.com printscreen

 

Jelena se i pre ovog oglašavala po pitanju Ivanovog sina i potvrdila da je ona ta koja insistira da Marinković vrati Željka.

- Insistiraću da se to desi, da Ivan dobije starateljstvo. Niti je psihički bolesnik niti zavisnik i ima potpuno pravo na to. I dosad sam insistirala da se približi sinu i nastaviću to da radim bez obzira na njihovu nesaradnju i bezobrazluk porodice Kulić - govorila je Jelena za medije nakon Ivanovog ulaska u "Zadrugu 6", dok je i on u svakodnevnom ratu s Marijom poručio:

- Ne želim da vidim dete ovde u rijalitiju, a napolju ću uraditi sve što treba. Moja partnerka Jelena i ja smo spremni na sve da bismo dete uzeli iz kandži Kulića!
Marija je bila besna kao ris zbog Ivanovih reči, pa je spomenula njegove anonimne prijave.

- Što sad želi da ga uzme posle četiri godine. On nije hteo da dođe nijednom, a sada Jelena hoće moje dete. Anonimne prijave koje su bile od njega, on je hteo da dete ide u hraniteljsku porodicu - rekla je Marija.

 

Foto: Instagram.com printscreen, Zadruga youtube.com printscreen

 


Miljana se kladila da neće imati
seks sa Zolom, pa izgubila 1.000 evra

Učesnica "Zadruge" Miljana Kulić kladila se sa Darkom Tanasijevićem da u rijalitiju više neće imati seks s bivšim, a već sledeći dan obećanje pogazila, kada je imala vrelu akciju s Lazarom Čolićem Zolom, pa je sad dužna voditelju 1.000 evra.

- S*ks nisam imala, nisam budala. Do kraja rijalitija neću imati seks, dajem ti časnu reč. Je l' možemo da se kladimo u 50.000 evra - pitala je Miljana Darka, na šta joj je on odgovorio:

- Odakle meni 50.000 evra, jesi li ti normalna?! Je l' može hiljadarka, za toliko mogu da se snađem - rekao je Darko Miljani, a ona mu potvrdno pružila ruku, nakon čega je pala opklada.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading