Poznato zdravstveno stanje Uroša Ćertića: Nakon PESNIČENJA U GLAVU, lekari izdali zvanično saopštenje! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.10.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Ćertić zadobio je povrede nakon sukoda sa Kristijanom Golubovićem i Emilom Kamenovim!

Poznato zdravstveno stanje Uroša Ćertića: Nakon PESNIČENJA U GLAVU, lekari izdali zvanično saopštenje! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Bivši zadrugari, koji su danas diskvalifikovani zbog agresivnog i nedopustivog ponašanja Kristijan Golubović i Emil Kamenov fizički su nasrnuli na Uroša Ćertića. Odmah potom Ćertić je izveden sa imanja i uputio se kao Urgentnom centru, a sada je poznato njegovo zdravstveno stanje.

 

Međutim, nakon što su napustili velelepno imanje u Šimanovcima, na kapiji ih je sačekala policija, koja je momentalno uhapsila Golubovića i privela Bugarina, a kaskader je odveden na preglede, kako bi se uradio lekarski izveštaj, na osnovu koga će tužilac kvalifikovati delo i doneti odluku o daljem postupanju.

 

 

Kako prenose domaće mediji, Urošu Ćertiću su nakon pregleda u Urgentnom centru konstatovane lake telesne povrede, tačnije nagnječenje poglavine. Tužilaštvo u Rumi je naložilo da se dostavi Izveštaj, dok se sudija Prekršajnog suda izjasnio da nema elemenata prekršaja, piše Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading