Uroša Ćertića POLICIJA izvodi na saslušanje! Isplivali JEZIVI detalji, kaskader TUKAO nevenčanu suprugu, čupao je i davio!

Autor:

Zadruga

30.09.2022

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaskader Uroš Ćertić mora da ide na saslušanje zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

Uroša Ćertića POLICIJA izvodi na saslušanje! Isplivali JEZIVI detalji, kaskader TUKAO nevenčanu suprugu, čupao je i davio!

Foto: ATA Images

Uroš Ćertić je danas trebalo da bude saslušan u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, ali se na istom nije pojavio, niti opravdao izostanak.

- Kaskader danas nije došao na saslušanje i zbog toga će biti naloženo policiji da ga dovede na sledeće saslušanje - rekao je Kuriru neimenovani izvor.

Republika

Foto: ATA Images

Uroš Ćertić

Naime, Ćertića je napustila nevenčana supruga Ivana P. zbog porodičnog nasilja, zbog čega je i trebao da bude saslušan. Ona ga je prijavila u martu prošle godine, a navela je da ju je uz pretnje čupao i davio.

Podsetimo, Uroš je pre dve godine završio u pritvoru zbog nelegalnog posedovanja oružja kada je mahao pištoljem po ekspozituri jedne banke, a prošle nedelje je priznao krivicu i osuđen je na godinu dana zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading