DJ Tamaris PREMINULA bliska osoba, ona ne zna ništa o tome! Oglasila se njena majka, UTUČENA, jedva smogla snage da govori!

Autor:

Zadruga

30.09.2022

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka DJ Tamaris otkrila je da im je preminula osoba bliska porodici.

DJ Tamaris PREMINULA bliska osoba, ona ne zna ništa o tome! Oglasila se njena majka, UTUČENA, jedva smogla snage da govori!

Foto: ST/N. Mutić

Tamara Nikolić, poznatija kao DJ Tamaris sinoć je imala verbalni sukob sa Urošem Ćertićem, nakon čega je usledila i svađa sa njenim dečkom Adamom Đoganijem, koji je u jednom trenutku počeo da urla da ućute, jer više nije mogao da ih sluša.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Tamara Nikolić - DJ Tamaris

Nakon toga se oglasila Tamarina majka, koja je otkrila da su imali smrtni slučaj u porodici, tačnije, preminula im je kuma, te je jedva smogla snage da prokomentariše situaciju u Beloj kući.

– Tamarom i njenom iskrenošću se ponosim, o ostalima ništa lepo nemam da kažem. Mislim na Uroša i Adama pre svega… Adam igra rijaliti, dok je Uroš bolesnik ili zavisnik nekih opijata, pa krizira i leči se na slabijima – rekla je njena majka za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading