Zbog njega Baka Prase želi da ugasi Zadrugu? Večeras će Lil Broks otkriti ISTINU, a evo šta je pričao pre ulaska u Šimanovce: SPAVAO SAM SA ANJOM!

Autor:

Zadruga

25.09.2022

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilal Brajlović poznatiji kao Lil Broks će otkriti istinu o Baki Prasetu večeras u Zadruzi!

Zbog njega Baka Prase želi da ugasi Zadrugu? Večeras će Lil Broks otkriti ISTINU, a evo šta je pričao pre ulaska u Šimanovce: SPAVAO SAM SA ANJOM!

Foto: Republika

Nakon je što vlasnik Pink televizije Željko Mitrović najavio da će večeras u ,,Zadruzi 6" Bilal Brajlović poznatiji kao Lil Broks izneti istinu o jutjuberu Baki Prasetu, odlučili smo da vam otkrijemo šta je zadrugar ispričao pred našim kamerama, pred sam ulazak u rijaliti. 

 

 

- Pre tri godine sam snimao za jutjub i onda me nije bilo zbog privatnih razloga. Nedavno sam se vratio, udario sam odmah na Baku. Bio sam s Anjom, on mi je brisao klipove. Baš sam ga dobro zaje*ao. Navukao sam ga posle mesec i po dopisivanja, predstavio sam se kao agencija, pa smo se i lično videli. Imam privatne njegove snimke gde priča skroz drugu priču. I to će izaći sve kako on priča i što se tiče Anje i mene i sve - rekao je Bilal za Republiku i dodao:

Republika

Foto: printscreen tv pink

Bilal Brajlović

 

- S njom sam na to bio u Doboju pre tri-četiri godine i jednom se desilo to u Sarajevu. Anja je devojka za jednu noć, to ni ona sama ne krije nego je imala sreće. Inače, ona radi pod ugovorom za Baku, na procentima je. Uzima mu 80 posto zarade. Sve vreme su bili zajedno, to ću vam dokazati.

- Anja Bla je devojka za jedno veče, da je uzmeš i šutneš - završio je Lil Broks. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading