VEČERAS NE PROPUSTITE ZADRUGU: Mitrović najavio UNIŠTENJE Bake Praseta - Ovaj zadrugar otkriva ISTINU o jutjuberovom MONSTRUOZNOM ŽIVOTU!

Autor:

Zadruga

25.09.2022

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović najavio je potpuno gašenje Bake Praseta, večeras istina stiže u Zadrugu!

VEČERAS NE PROPUSTITE ZADRUGU: Mitrović najavio UNIŠTENJE Bake Praseta - Ovaj zadrugar otkriva ISTINU o jutjuberovom MONSTRUOZNOM ŽIVOTU!

Foto: printscreen/RTVPink, Youtube.com printscreen/Baka Prase

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović na Instagram profilu najavio je večerašnji spektakl u Zadruzi, budući da u emisiji ,,Izbacivanje" će se desiti ono što su svi dugo očekivali. Naime, medijski rat sa Baka Prasetom traje već nedeljama unazad, a sad je došlo vreme da se stavi tačku i da se otkrije pravo lice monstruma. 

Zadrugar Bilal Brajlović poznatili kao Lil Broks će večeras otkriti istinu o Bakinom životu i njegovoj devojci Anji Blagojević

Republika

Foto: printscreen tv pink

Bilal Brajlović Zadruga 6 profil

 

Podsetimo, Baka je pokrenuo peticiju za gašenje ,,Zadruge" koja mu očigledno nije prošla, a sada je jasno i zbog čega, jer se plaši istina koja će večeras biti izneta pred milionskim auditorijumom. 

- Nešto mi se javlja da večeras treba da pratite Zadrugu - napisao je Željko na Instagramu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nada

26.09.2022 17:49

Ovaj Mitrović je potpuno prolupao i dotakao dno-dna! Izgleda da ga je Baka prase pogodio u živac i da je sve u pravu, čim ovaj ludak, očito nemoćan, koristi i ovog ljigavog anonimusa u borbi protiv Praseta! FUJ!