Ispovest Anabele Atijas o RAKU: Sa 19 godina saznala za BOLEST, za Lunu je bio POSLEDNJI MOMENAT! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.09.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas otvoreno je pričala o problemu!

Ispovest Anabele Atijas o RAKU: Sa 19 godina saznala za BOLEST, za Lunu je bio POSLEDNJI MOMENAT! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Pevačica i nekadašnja rijaliti zvezda Anabela Atijas u emisiji je progovorila o zdravstvenim problemima, sa kojima se nedavno suočila i njena ćerka Luna Đogani

Anabela je progovorila o tumoru dojke svoje ćerke, ali se osvrnula i na svoj problem koji je imala sa samo 19 godina, a svakako i apelovala na sve mlade devojke koje moraju da vode računa o svom zdravlju.

 

- Kompletnma moja ženska linija je imala isti problem. Moja majka, ja i Luna sada.... Ja sam imala samo 19 godina kada mi se to dogodilo... Mora da se priča o tome, kao što je sama Luna bila svesna i poželela da ode na rutinsku kontrolu nakon porođaja i ispostavilo se kao pametno.

- Neću reći da je došla u nekom "poslednjem momentu", ali ću reći da je došla u trenutku kada je bilo vreme za važenje. Ja sam se tuširala i tako sam primetila promenu, recimo Luna nije mogla ništa da oseti ali je ultrazvuk pokazao svoje. Mlade devojke moraju da budu svesne da treba da s vremena na vreme idu na preglede kako bi vodile računa o svom zdravlju, ne daj Bože, ako i nešto postoji da se otkrije na vreme - zaključuje Anabela u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading