GOLEADA U SEDLARIMA: Mladi Borac OČERUPAO Orlove!

Autor:

Sport

25.09.2022

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrana su četiri meča Zone zapad, a u jednom od njih ekipa Mladog Borca (Sedlare) dočekala je Orlove iz Jasenova. Utakmica je završena pobedom domaćeg tima rezultatom 3:2.

GOLEADA U SEDLARIMA: Mladi Borac OČERUPAO Orlove!

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Orlovi Jasenovo

Od prvog sudijskog zvižduka domaći sastav nametnuo je svoj stil igre, nizali su se napadi, ali lopta nije htela u gol. Bilo je tako sve do 18. minuta kada je Mladi Borac poveo. Mrežu Dinića zatresao je Vukašin Milić.

Republika
 

Posle promene rezultata, domaći su nastavili da napadaju. Igrači trenera Manojlovića konstantno su vršili pritisak na odbranu gostiju i iz takve ofanzivne igre Milić dolazi do novog gola. Igrao se 43. minut kada je duplirana prednost domaćina.

Drugo poluvreme počelo je sa dve izmene u sastavu Orlova koje su donele boljitak u igri. Već u sedmom minutu nastavka Stefan Stojanović je smanjio zastatak svog tima na 2:1. Devet minuta kasnije zlatna rezerva Jovica Lazarević, dva minuta po ulasku u igru, trese mrežu mladog Ivana Milića za 2:2 na semaforu.

Do kraja meča vodila se velika bitka na sredini terena, bilo je šansi i na jednoj i na drugoj strani, ali su se bolje snašli domaći igrači. Sladan Nikodijević je u 75. minutu postigao gol i time postavio konačan rezultat meča na 3:2, bodovi ostaju u Sedlaru!

Ovom pobedom Mladi Borac se izjednačio na tabeli sa ekipom Orlova sa po deset bodova i trenutno se nalaze na deobi petog mesta. Sledećeg vikenda Orlovi igraju u Jasenovu sa ekipom Levač, dok sastav Mladog Borca putuje u Poljnu na duel sa Blagotinom.

Mladi Borac (Sedlare) - Orlovi (Jasenovo) 3:2 (2:0)

Mladi Borac: I. Milić, Branković, Todorović, Jeremić, Đokić, V. Milić, Popović, Sl. Nikodijević, Sa. Nikodijević, Stanojević (od 72' Aritonović), Tošić.

Orlovi: Dinić, Džolić (od 58' Marković), Aćimović, Branković, Vidojević (od 46' Mićunović), Dramićanin (od 58' Lazarević), Dašić, Mijaličić (od 85' Ivošević), Milić, Stojanović, Stanić (od 46' Knežević).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading