Karić ulazi u Zadrugu 6? Uhvaćen ispred Pinka, došao na potpisivanje UGOVORA? (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.09.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić uhvaćen je ispred televizije Pink, svi su pomislili da ulazi u Zadrugu!

Karić ulazi u Zadrugu 6? Uhvaćen ispred Pinka, došao na potpisivanje UGOVORA? (FOTO)

Foto: Instagram.com

Rijaliti ,,Zadruga 6" se zakuvava iz dana u dan sve više, a sada su se pospešile priče da će uskoro biti novo ubacivanje, koje će šokirati region. 

Naime, dosta se spekulisalo o ulasku Osmana Karića u rijaliti, još prošle godine, kada se njegov sin Stefan Karić borio za opstanak. Međutim, kako se to nije desilo, gledaoci su ostali razočarani, jer Osman nije zakoračio imanjem u Šimanovcima. 

Republika

Foto: Instagram.com

Stefan Karić Instagram

 

No, kako se stvari menjaju vrlo brzo, tako se i Osman našao na televiziji Pink, verovatno na razgovoru sa čelnicima, kako bi pokušali da sa njim postignu dogovor oko ulaska u najgledniji rijaliti na Balkanu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Osman Karić Instagram

 

Osman je na Instagram profilu objavio fotografiju ispred Pink televizije, gde je došao sa svojom voljenom Kristinom Karić.

Međutim, i dalje ostaje pitanje da li je Osman stigao na potpisivanje ugovora ili je u pitanju samo gostovanje u emisiji, ostaje nam da vidimo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading