Zbog Marine šalje ADVOKATE u Belu kuću! Jovan BESAN nakon priča da mu žena JURI Ćertića: Neće me praviti BUDALOM!

Autor:

Zadruga

21.09.2022

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jovan Popović progovorio o Marini i Urošu Ćertiću.

Zbog Marine šalje ADVOKATE u Belu kuću! Jovan BESAN nakon priča da mu žena JURI Ćertića: Neće me praviti BUDALOM!

Foto: Printscreen pink tv

Prvi zadrugar koji je u šestoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' napustio Belu kuću jeste Jovan Popović, koji se sada oglasio i progovorio o dešavanjima u kući, kao i sukobima koje ima njegova supruga Marina Popović, inače trenutni vođa u ''Zadruzi''.

- Dočekali su me prijatelji, iskritikovali su me:"Zašto si ćutao, nismo navikli takvog da te gledamo? Uvek si u elementu". Ipak, malo je drugi ambijent, u početku se nisam snašao. Bio sam i skeptičan zbog toga što sam sa ženom tamo - počeo je Jovan za Pink, pa otkrio šta misli o sukobima koje ima njegova supruga:

Foto: printscreen pink tv

Marina Popović

- Namerno sam je postavio za vođu, da ne bi kalkulisala i išla linijom manjeg otpora, već da se suprotstavi. Nije došla u Klub književnika, već u "Zadrugu", da pokaže čvrstinu, a ne samo "cile-mile". Ona je veliki borac, nikoga se ne plaši, ali je malo bila skeptična. Sada je OK, mislim da više nikome neće ćutati i tolerisati. Ko god joj bude stao na žulj, debelo će se suprotstaviti, takva je i napolju. Žena je koja je borac, za nju nema prepreka do cilja, uvek je bila sama protiv svih.

Marina je se sukobila i sa Sanjom Grujić, koja ih je nazvala šibicarima, zbog čega će se možda naći oči u oči na sudu.

- Nisam sa Dorćola, a odatle su ti neki ljudi... Ja nikada nisam bio šibicar niti sam imao veze sa tim. Mala Sanja je vrlo opasna, pokušala je da kalkuliše. Dok sam ja bio tamo, normalno se ponašala, ćutala. Kada sam ja izašao, a Marina ušla u sukob sa njom, pokušala je da nam deli te epitete. To govori o njoj, to je njen nivo, na koji se ja nikada ne bih spustio - kaže Jovan koji će, ukoliko Sanja bude podnela tužbu, kao što je najavila, uzvratiti istom merom.

Foto: ATA Images

Sanja Grujić

- Neka podnese! Onda ćemo i mi da podnesemo na tužbu, na sudu ćemo videti šta i kako. Mogu i ja da podnesem tužbu za ovo šibicarenje, pa neka to tamo da dokaže, ali ne bih da se spuštam na taj nivo. Marina je malo prenaglila, nije trebalo tako da reaguje, jer oni nisu na njenom nivou. Ona je ipak medijator. A Sanja što priča da će Marina izgubiti licencu, ma, nema ona pojma.

Sanja je tvrdila prilikom verbalnog sukoba sa Marinom i da se nje stide deca, što Jovan demantuje.

- To su gluposti, ko se stidi nje?! Ćerka joj radi u privatnoj klinici, sin u Nemačkoj... Što bi je se stideli? Sanja lupa gluposti, priča izmišljotine. A da li se nje stidi njena majka, ja u to ne želim da ulazim, glupo je da je pljujem. A sve to što priča, govori o njoj - kaže on i završava pričom o Sanjinom komentaru da je nakon Jovanovog izbacivanja "kao puštena s lanca" i da je bacila oko na Uroša Ćertića.

Foto: ATA Images

Uroš Ćertić

- Šta ja tu mogu? Ako misle da je to tako, mada ja ne verujem... Ako gleda u druge muškarce, šta ću ja?! Ja ne mogu sad da se ubijem. Ušla je tu, ima drugih muškaraca, nije problem nikakav... Videćemo kakvi će joj biti dalji koraci. Ako je to stvarno, zna se šta posle toga sledi. Poslaću advokate ako je to istina! Ako kažeš da me poštuješ deset godina, što bih ja pravio budalu od sebe i trpeo nešto, pa sve i da si mi iz oka ispala! Ja u to ne verujem za sada, ali nikad se ne zna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading