PORODIČNA DRAMA DILANA ENISA: Ćerka bivšeg košarkaša Zvezde bila na ivici života i smrti - TRAGEDIJA sprečena u deliću sekunde! (FOTO)

Autor:

Sport

21.09.2022

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna ispovest porodice Enis uzburkala društvene mreže.

PORODIČNA DRAMA DILANA ENISA: Ćerka bivšeg košarkaša Zvezde bila na ivici života i smrti - TRAGEDIJA sprečena u deliću sekunde! (FOTO)

Foto: Starsport

Dilan Enis u dresu Crvene zvezde

Bek turskog Galatasaraja Dilan Enis (30) proživeo je pravu porodičnu dramu.

Bivši košarkaš Crvene zvezde o tome šta se desilo sa njegovim detetom, zajedno sa suprugom, obavestio je javnost putem društvenih mreža, a najvažnije je da se sve završilo kako treba.

Kakva neverovatna i užasna 24 sata. Šta je počelo kao mali kašalj, završilo se kao jurenje u bolnicu jer su joj disajni putevi bili otečeni sve više i više svake sekunde. Morala sam u deliću sekunde da donesem odluke koje bi joj spasili život, dok je Dilan bio na putu. Hvala Bogu imali smo pomoć koja nam je bila potrebna i hvala KK Galatasaraj koji je odvezao Dilana kući, bez ikakvog pitanja. Sve je u redu sada i ona je najhrabrije dete ikada - navela je Enisova supruga, a na to se nadovezao igrač rođen u Torontu.

 

 

Bila su to duga 24 sata, ali naša ćerka Amija je kod kuće i oseća se dosta bolje. Ne mogu da zahvalim dovoljno treneru i klubu koji su sve razumeli i dopustili mi da budem sa porodicom. Bog je dobar - napisao je Enis.

Podsetimo da je on crveno-beli dres kluba sa Malog Kalemegdana nosio tokom sezone 2017/18, prethodno se afirmisao u Megi, a zatim je branio boje četiri španska kluba i francuskog Monaka, pre nego što se ovog leta preselio u Istanbul.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading