Ćerka Suzane Mančić se RAZVELA od 20 godina STARIJEG biznismena! Voditeljka sada progovorila o KRAHU BRAKA naslednice: Tako do kod nas ide, BRZO!

Autor:

Zabava

21.09.2022

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Mančić je progovorila o ćerkinom razvodu.

Ćerka Suzane Mančić se RAZVELA od 20 godina STARIJEG biznismena! Voditeljka sada progovorila o KRAHU BRAKA naslednice: Tako do kod nas ide, BRZO!

Foto: Republika

Starija ćerka voditeljke Suzane Mančić Teodora Krunić 2017. godine se udala za 20 godina starijeg biznismena u Las Vegasu, ali se i tri godine kasnije razvela, a Suzana je sada pričala o tome.

- Udala se ona odavno. I razvela se! To kod nas ide brzo! Ali da ne pričamo o njoj, ona se ljuti kada pričamo o njoj - rekla je Suzana, a na pitanje da li se prezasitila javnog života rekla je:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/suzanamancicofficial

Suzana Mančić i ćerka Teodora

- Nekada osetim zasićenje, ali onda mi mlađa ćerka kaže:"Mama, budi srećna što te zovu sve ove godine". Uživam u medijima, javnosti i svom poslu, koji nikako da se završi. Od te penzije po svemu sudeći ništa, ni ove godine - rekla je voditeljka za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading