Stiglo pismo u Zadrugu direktno sa Pinka: Zadrugarima predočena NOVA PRAVILA, u slučaju da PREKRŠE sledi šutka! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.09.2022

06:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef obratio se zadrugarima važnim pismom!

Stiglo pismo u Zadrugu direktno sa Pinka: Zadrugarima predočena NOVA PRAVILA, u slučaju da PREKRŠE sledi šutka! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veliki šef prošle noći poslao je pismo zadrugarima, u kojima im je uputio poslednje reči opomene, pre nego što počne da ih kažnjava strogo. 

Naime, kako se prethodnih dana dešavaju veliki međuljudski problemi, tokom kojih dođe i do fizičkog obračuna, kao poput sukoba Kristijana Golubovića i Uroša Ćertića, Veliki šef doneo je odluku da upozori zadrugare na ponašanje, te da će od sada svako snositi posledice za svoje dela, budući da se televizija Pink bori protiv nasilja, stoji u obrazloženju. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadruga 6 najnovije

 

Zadrugari, uzimajući u obzir dešavanja u "Zadruzi" od prvog dana, pa do danas, neophodno je da osudimo ponašanje pojedinih zadrugara. Televizija Pink se bori protiv svih vrsta nasilja, posebno protiv nasilja u "Zadruzi", sveukpno protiv nasilja. Poslednji put vas upozoravamo i osuđujemo nasilje. Svaki naredni put ćete biti ozbiljno kažnjeni honorarima. Strogo osuđujemo zadrugare koji ne rešavaju stvari verbalnim putem - pročitala je Marina pismo.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading