Maja Marinković kao PLAVUŠA: Bugarin iz Zadruge joj rekao da se ofarba da bi bila kao njegova žena, starletino izdanje ŠOKIRALO sve! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.09.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković najavila je da će se ofarbati u plavo zbog Bugarina iz Zadruge da bi podsetila na njegovu suprugu Ivetu Talazovu, a evo kako izgleda kao plavuša!

Maja Marinković kao PLAVUŠA: Bugarin iz Zadruge joj rekao da se ofarba da bi bila kao njegova žena, starletino izdanje ŠOKIRALO sve! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Starleta Maja Marinković po ulasku u rijaliti ,,Zadruga 6" zbližila se sa kaskaderom Urošem Ćertićem, koji je kasnije priznao da mu je vatrena crnka simpatična. Međutim, kako su dani prolazili, Maja je sve bliža postala sa učesnikom iz Bugarske, Emilom Kamenovim, koji nije odoleo njenom izgledu i silikonima. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Uroš Ćertić u Zadruzi 6

 

Šta više, Emil je poručio da ga je Marinkovićeva izgledom neodoljivo podsetila na njegovu suprugu Ivetu Talazovu sa kojom ima dete. Međutim, jedina razlika između Maje i Emilove supruge što je zadrugarka crnka, a ona plavuša, na šta je starleta poručila da će se ofarbati u plavo. 

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković i Emil Kamenov u Zadruzi 6

 

No, mnogi su zaboravili period kada je Maja bila plavuša. Doduše na nekoliko sati, budući da je stavila periku, ali je stigla da taj trenutak objavi na Instagramu. Komentari su se tada usijali, jer su svi bili oduševljeni Majinom promenom, te su je savetovali da se zaista i ofarba u plavo. 

 

Međutim, mi želimo da čujemo vaše mišljenje, da li Maja zaista toliko podseća na Emilovu suprugu, čak i kada je ofarbana u plavo?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zoran bez naocara

17.09.2022 15:59

Iste su jbte ko bliznakinje da su