Miljana Kulić se vratila u NIŠ, već počela da izlazi po kafićima, ne smiruje se: Marija, Bebica i Željko slave njen izlazak iz bolnice! (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.09.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić sa porodicom na okupu!

Miljana Kulić se vratila u NIŠ, već počela da izlazi po kafićima, ne smiruje se: Marija, Bebica i Željko slave njen izlazak iz bolnice! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Rijaliti učesnica Miljana Kulić izašla je iz bolnice u kojoj je boravila 45 dana zbog komplikacija nakon operacije smanjenja želuca u Turskoj.

Miljana Kulić je danas objavila snimak na kom je pokazala da se uputila ka rodnom Nišu, a onda je na Instagramu objavila fotografije iz jednog restorana u kom je bila sa dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, majkom Marijom Kulić i sinom Željkom Kulićem.

 

Miljana je bila nasmejana, raspoložena i skockana, nema sumnje da je sve u najboljem redu.

Podsetimo, odmah posle izlaska iz bolnice Kulićeva je otkrila kroz koju agoniju je prošla nakon povratka iz Turske, gde se podvrgla smanjenju želuca.

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica

 

- Najteži mi je bio sam početak. Nisam znala kada će ova agonija da se završi. Nisam se pokajala zbog operacije želuca, opet bih isto uradila - rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading