Miljana Kulić i Ivan Marinković imaju TAJNI DOGOVOR! Sa sinom Željkom ulaze u Belu kuću, SVADBA NA PROLEĆE!

Autor:

Zadruga

01.09.2022

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićka i Marinković su se tajno dogovorili da prvih nekoliko meseci prave skandale, a onda sledi pomirenje i druga prinova!

Miljana Kulić i Ivan Marinković imaju TAJNI DOGOVOR! Sa sinom Željkom ulaze u Belu kuću, SVADBA NA PROLEĆE!

Foto: ATA Images

Najgledaniji rijaliti na Balkanu "Zadruga 6" startuje od 9. septembra, a brojni novi i stari učesnici tvrde da će ovogodišnji šou nadmašiti sva očekivanja! Od starih zadrugara u Belu kuću sigurno ulaze Lepi Mića, Miki Đuričić, Maja Marinković...

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić

Ono što je svima zagolicalo maštu i zbog čega će sigurno svi biti zakucani ispred malih ekrana su titani rijalitija poput Ivana Marinkovića, koji ulazi u "Zadrugu" da bi s Miljanom Kulić proširio porodicu i napravio svadbu, kao i Gagi Đogani, koji brani ćerki Nini da uđe u Belu kuću, a podržava bratanca Adama Đoganija za ulazak u "Zadrugu 6". Bivši suprug Goce Tržan i otac Miljaninog sina Željka poznat je kao skandal-majstor, pa ni ovog puta neće omanuti.

Foto: ATA Images

Ivan Marinković

 


- Neko bi rekao da bih bio zanimljiv samo zbog Miljane nekoliko dana, ali ja vas uveravam da bi ta priča trajala punih 10 meseci, koliko traje i sam šou - tvrdi Ivan za Rijaliti, a njegov prijatelj koji želi da ostane anoniman nam je otkrio koji su to Ivanovi planovi koji će sve šokirati:

- Miljana i Ivan su se sve tajno dogovorili. Oni u šou uvode i sina Željka. Prvih nekoliko meseci tu će biti svađa, skandala, a na kraju se mire, prave svadbu i drugo dete. Ma videćete šta će sve uraditi. Taman kad pomislite da nema dalje, ipak ima.


U nadi da će biti veliko iznenađenje za javnost ili je baš hteo da privuče pažnju, Gagi Đogani se ispred TV Pink pojavio s kesom na glavi, pa otkrio da ćerki Nini ne dozvoljava da uđe u rijaliti.

Foto: republika.rs/Srpski telegraf

Gagi Đogani

 


- Najbolje bi bilo da se napravi rijaliti Đoganijevih, da ne ulazimo posebno, nego svi zajedno - rekao je Gagi za Rijaliti, koji je otkrio da ćerki Nini brani da uđe u "Zadrugu 6", dok je bratanca Adama doveo na razgovor.


Onima koji su već osetili čari velelepnog imanja u Šimanovcima biće svakako lakše, ali oni koji dolaze prvi put pretenduju da stare učesnike bace u zaborav. Jedna od novih učesnica šminkerka iz Kruševca Anita Stanojlović, prelepa mlada dama, prošla je golgotu još kao maloletna trudnica kada je pobegla od dečka i koja i danas proživljava pakao od oca deteta, koji joj svakodnevno preti. S druge strane, Anita ne beži od ljubavi i muškaraca, štaviše, već je uprla prstom u nekoliko.

Foto: Republika

Anita Stanojlović

 


- Dejan mi je privukao pažnju po izgledu, a mislim da je Filip Car skroz okej, da s njim mogu da pravim svašta. Karić mi je lep, ali je malo niži. Ja volim visoke, crne. Kad me puknu emocije, zatvoren prostor, može svašta da bude - iskrena je bila Anita.


Ni ove sezone neće manjkati onih koji su imali problema sa zakonom. Jedan od njih je Damir Tepovac, koji je između rijalitija i bauštele izabrao ovo prvo, pa priznao da je, osim što je bio u zatvoru, konzumirao i narkotike.


- Ja sam potrošač, a ne diler. Proveo sam neko vreme u Centralnom zatvoru, a u vojsci sam bio iza rešetaka više meseci - priznao je Damir. Zatvora se ne plaši ni Božo Džons, takmičar koji se druži s pevačem Darkom Lazićem, pa poput njega redovno vozi bez vozačke dozvole i krši saobraćajne propise.
 


Jovana Korbar: Drižiću se s prostitutkama


Jovana Korbar je glumica koju smo mogli videti u nekim srpskim serijama i koja put do zvezda želi da ovekoveči kroz rijaliti- program. Naime, Jovanin plan je da raskrinka sve u Beloj kući, a, kako kaže, ima pouzdane informacije o tome ko se bavi prostitucijom od aktuelnih zadrugarki.

Foto: St/N. Pančić

Jovana Korbar

 


- Družiću se s tim devojkama, znam koje su, bolje ih je imati pored sebe nego protiv sebe. Ne plašim se da progovorim ako me budu vukle za jezik - iskrena je bila glumica.


Anastasija Bojanović: Želim da se udam za Filipa Cara


Učesnica koja je pobrala simpatije odmah po dolasku je i Anastasija Bojanović, koja ima 18 godina. Želja joj je da postane pevačica i već je bacila oko na Filipa Cara.

Foto: Republika

Anastasija Bojanović

 


- Pevam uglavnom pred ogledalom i u lokalnim kafanama. Želim da steknem popularnost. Možda se udam za Cara, ko zna - šokirala je ona, a na pitanje o tome da li bi bila s oženjenim imala je takođe spreman odgovor:


- Ne bi mi bio prvi put. Šalim se, naravno.

 

Snežana Bogdanović: Biću gora od Maje Marinković


Učesnica koju mnogi fizičkim izgledom porede s prošlogodišnjom učesnicom Sanjom Grujić jeste Snežana Bogdanović, koja je odmah po predstavljanju novinarima otkrila da je spremna na sve, pa spomenula i Maju Marinković.


- Dečko me je finansirao. Kupio mi je i silikone. Ja sam mu, kada sam se iznervirala, uništila kola, šteta je bila više od 4.000 evra. Iskreno, ja sam vam gora od Maje Marinković - rekla je Snežana za Rijaliti.


Branko Gerov: Švalerisao sam se s gazdinom ženom


Takmičar koji je očigledno na prvu hteo da, pošto-poto, skrene pažnju na sebe je Branko Gerov, koji je bez dlake na jeziku otkrio svoju mračnu stranu.


- Radim za jednog milionera koji me u poslednje vreme smara i zove, verovatno zato što sam se švalerisao s njegovom ženom - otkriva Branko, koji priznaje da će mu higijena u Beloj kući biti preduslov.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Vlasta

01.09.2022 17:48

Sve gori od goreg.