Miksi u Zadruzi 6 sa svojim MUŠKARCIMA kao Sekula i njegove žene: Biće HAOSA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.08.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ulazi u ''Zadrugu 6'' zajedno sa svojim bivšim momcima.

Miksi u Zadruzi 6 sa svojim MUŠKARCIMA kao Sekula i njegove žene: Biće HAOSA! (FOTO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić/ST/N.Pančić

Miljana Kulić se još uvek nalazi u Kliničkom centru Srbije na oporavku od operacije, a ono što je čeka po izlasku iz bolnice, neviđeno je do sada.

U "Zadrugu 6" ulazi i bivši zadrugar Danijel Višić, koji je ostao upamćen po vezi s Miljanom Kulić. On je juče u zgradi Pinka snimio profil za šestu sezonu, a Nišlijka, koja je i dalje u bolnici, iz koje, prema ranijem pisanju medija, planira pravo da se preseli u Belu kuću, naći će se na imanju s nekoliko bivših partnera.

Ona će u Šimanovcima da se ponaša poput Sekule i njegovih žena iz istoimene komedije. Svi pamtimo urnebesne scene sa seoskim momkom koji ima sve, osim sreće u ljubavi, pa kroz njegov život prodefiluje mnogo zgodnih lepotica. E baš tako će i Miksi u šestoj sezoni da pravi urnebes sa čak četiri bivša.

Prvi je otac njenog deteta Ivan Marinković, zatim verenik Nenad Macanović Bebica, te bivši Lazar Čolić Zola i, na kraju, Danijel, koji je juče snimio profil za šestu sezonu.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading