POMIRENJE JE VELIKA FARSA? Peca Vijagra primoran da se slika sa Subotićevom, otkriveni svi detalji iz Crne Gore! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.08.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvor otkriva da je Peca Raspopović primoran da se slika sa Aleksandrom Subotić nakon pomirenja!

POMIRENJE JE VELIKA FARSA? Peca Vijagra primoran da se slika sa Subotićevom, otkriveni svi detalji iz Crne Gore! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Starleta Aleksandra Subotić uspela je da pređe preko javne prevare od strane supruga Pece Raspopovića, koji je bio intiman sa njenom drugaricom Majom Marinković. Subotićeva je odlučila da zažmuri na jedno oko i pređe preko Pecine prevare, a sve vreme osuđujući Maju da je ona kriva za njihov raskok u braku. 

Nakon pomirenja, Aleksandra da bi dodatno zaradila na društvenim mrežama, objavila je fotografiju sa Pecom, o kojoj svi bruje. Postavlja se pitanje da li je oproštaj iz ljubavi ili koristi, jer je vrlo jasno da je život pored Raspopovića izuzetno luksuzan. Izvor blizak Peci sad otkriva da je sve oko pomirenja sa Aleksandrom sumnjivo.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić i Peca Raspopović se pomirili

 

- Maja i on su putovali, uživali, fotografije su čak bile drugačije sa njom. Izgledao je mlađe, za razliku od sada kada je na slikama sa Subotićkom kao primoran da stane ispred objektiva - istakao je on za "Pink".

- Otkako se desila prevara, razne priče kruže jer je Aleksandra skoro mesec dana bila u Crnoj Gori - dodao je on, ne isključujući mogućnost da je u pitanju dogovor za koji javnost ne zna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Mika

31.08.2022 10:32

Valjda je obratno. Peca je bio prisiljen da glumi sa Majom.